Last news in Fakti

20 Септември, 2020 17:24 2 024 0

Гари Невил: Манчестър Юнайтед няма как да спечели титлата с играчи като Магуайър и Линдельоф

  • невил-
  • магуайър-
  • линдельоф-
  • титла-
  • манчестър юнайтед-
  • критики-
  • кристъл палас

"Юнайтед няма да стане първи, докато не намери подвижен централен защитник, който може да спира съперника един на един", смята легендата

Гари Невил: Манчестър Юнайтед няма как да спечели титлата с играчи като Магуайър и Линдельоф - 1
Снимка: БГНЕС

Отборът на Манчестър Юнайтед няма да спечели титла във Висшата лига с Виктор Линдельоф и Хари Магуайър като централни защитници, категоричен е бившият футболист на отбора и анализатор за “Скай Спортс” Гари Невил. Сезонът за "червените дяволи" започна със загуба с 1:3 срещу Кристъл Палас у дома.

През последната година се изписа много за евентуален трансфер на нападателя Джейдън Санчо от Борусия (Дортмунд), но според Невил проблемите се крият в друга зона. “Можем да си говорим за Санчо цял ден, но Юнайтед няма да спечели титлата, докато не намери подвижен централен защитник, който може да спира съперника един на един. Никога няма да спечелят Висшата лига с тази двойка. Трябва им подвижна, доминираща фигура, която да играе до един от двамата. През годините сме виждали многократно, че в успешните партньорства единият трябва да бъде бърз и да надушва опасността, преди тя да се е случила. Линдельоф и Магуайър не го умеят”, каза 8-кратният шампион за "Скай Спортс".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА