3 Октомври, 2020 15:36 1 688 2

Джъстин Гейджи избухна по адрес на Ковингтън: Той е страхливец и фалшив човек

  • джъстин гейджи-
  • колби ковингтън

Джъстин Гейджи презира Колби Ковингтън

Джъстин Гейджи избухна по адрес на Ковингтън: Той е страхливец и фалшив човек - 1
Снимка: Dominance MMA

Временният шампион в лека категория Джъстин Гейджи презира Колби Ковингтън след срещата им с Доналд Тръмп, предаде mma.bg. Миналия месец Тръмп беше поканил Дейна Уайт, както и няколко от бойците на UFC, сред които Колби и Гейджи. Тръмп се скъса да ги хвали на предизборната си кампания и всички си направиха обща снимка.

Първоначално Гейджи бил впечатлен от Колби, който се държал професионално, но в интервютата бил напълно различен и фалшив. Гейджи презира Ковингтън толкова, колкото презира убийците и педофилите. Това е доста интересна промяна на мнението от страна на Гейджи, който беше застанал до Колби на 1 от снимките с Тръмп и даже Ковингтън го беше прегърнал.

Ето какво каза Гейджи за своя колега:

''Няколко дни след срещата ни с Доналд Тръмп хвалих Ковингтън, защото беше професионалист и се държа добре. Няколко дни по-късно той даде няколко интервюта и вероятно го презирам най-много от всички на земята, като изключим убийците и педофилите. Той е страхливец и фалшив човек.

Ковингтън се прави на човек с добро сърце, но после застава пред камерата и е страхливец и фалшив. Не съм срещал човек, който е фалшив колкото Ковингтън. С удоволствие бих го шамаросал през лицето.

Тръмп е голям фен на ММА. Той е една от причините за развитието на UFC. Toй отвори вратите за UFC, когато никой друг не искаше. Беше хубаво да се срещна с президента на САЩ. Аз съм от малко градче, в което хората работят здраво и уважават президента.''

Джъстин се завръща в края на месеца, за да се бие с Хабиб Нурмагомедов в главната битка на UFC 254 в Абу Даби.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 click beit

    0 1 Отговор
    мили журналисти, какво е казал един г-н никой за друг не ни интересува.
    Пробвайте като истинските си измрели колеги да напишете за някой мач на тия тука. Гарантирано ще имате по-устойчив интерес.
  • 2 Деда ви Кольо🦏

    0 0 Отговор
    А пък той утка, готово