5 Октомври, 2020 19:44 1 520 0

АЕК стартира преговори с Каляри за Кирил Десподов

  • десподов-
  • каляри-
  • преговори-
  • трансфер-
  • аек

Гръцкият тим се надява да успее да привлече българския национал

АЕК стартира преговори с Каляри за Кирил Десподов - 1
Снимка: БГНЕС

Все още има шанс Кирил Десподов да заиграе в гръцкото първенство. Според местния сайт Sportime.gr часове преди затварянето на пазара от АЕК са започнали преговори за неговото привличане. Новината беше потвърдена и от журналиста Джанлука Ди Марцио.

Клубът от Солун искаше българския национал и през лятото. До вчера се смяташе, че нападателят е близо до другия местен тим - ПАОК, но изглежда, че този вариант е пропаднал.

В момента Десподов е на лагер с националния тим на България и делата му се движат от неговите мениджъри. През миналия сезон българинът игра под наем в Щурм (Грац), където се представи много добре. Това лято той се завърна в Каляри и дори записа един мач в Серия “А”.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА