Last news in Fakti

9 Октомври, 2020 13:59 2 388 2

Фетел купи акции на новия си отбор

  • фетел-
  • акции-
  • закупуване-
  • aston martin-
  • формула 1

"Мисля, че всеки е свободен да прави каквото си иска със собствените си пари", заяви бъдещият пилот на Aston Martin

Фетел купи акции на новия си отбор - 1
Снимка: БГНЕС

Пилотът на Ferrari Себастиан Фетел си купи акции на Aston Martin. Интересното в случая е, че германецът ще кара именно за тима на британската компания, след като договорът му с "черните кончета" изтече в края на сезона.

"Мисля, че всеки е свободен да прави каквото си иска със собствените си пари. И доколкото знам Aston Martin е публична компания и всеки може да закупи акции в нея. И да, аз имам акции, но какво количество точно не е от значение и няма да говоря за това", каза Фетел преди състезателния уикенд на "Нюрнбургринг".

Освен Фетел акции в Aston Martin имат канадският милиардер Лорънс Строл, който е собственик на част от тима на Racing Point. Именно този отбор ще бъде ребрандиран в Aston Martin от новия сезон, както и Тото Волф и Mercedes, които притежават 5% от Aston Martin.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Абе

    1 7 Отговор
    Фетел е изпята песен, вероятно вече го е разбрал! Може да покара още няколко сезона ама хич и да не си мисли за световна титла.

    Коментиран от #2

  • 2 Anthony Petroff

    3 0 Отговор

    До коментар #1 от "Абе":

    Дано постигнеш 1% от успехите му,преди да станеш ти изпята песен. Щото като гледам си вече дори незспочната песен. Ти знаеш кой е Фетел,милиони знаят,ама теб кой те знае комемтаторе. Просто виещо куче по луната.