Last news in Fakti

31 Октомври, 2012 17:14 1 168 1

Срещу 100 млн. евро Роналдо и Моуриньо в „Пари Сен Жермен“

  • роналдо-
  • жозе моуриньо-
  • реал мадрид-
  • пари сен жермен
Срещу 100 млн. евро Роналдо и Моуриньо в „Пари Сен Жермен“ - 1
Снимка: ЕПА/БГНЕС

 

Кристиано Роналдо и Жозе Моуриньо може да преминат от „Реал“ Мадрид в „Пари Сен Жермен“, пронозира „Гадзета дело спорт“.

Цената на сделката се оценява на 100 млн. евро и тя трябва да бъде финализирана до средата на 2013 г.

Трансферът е получил благословията на собственикът на „Пари Сен Жермен“ катарският шейх Ал Тани.

Слуховете за него се подхранват от появилите се спекулации в испанската преса, че преговорите между Реал Мадрид и суперзвездата на тима Кристиано Роналдо относно нов контракт отново пак са навлезли в задънена улица.

Срокът на действащия договор на португалеца с "Кралския клуб" изтича през лятото на 2015 г., но ново споразумение все още не му е предложено, както се очакваше.

Ръководството на "белия балет" се опасява, че през 2015 г. Роналдо може да е позагубил някои от своите качества, в частност скоростта си. Затова ръководството на гранда от Мадрид не е готово да предложи дългосрочен контракт на португалския национал със значително увеличение на неговата заплата.

Роналдо получавал 10 млн. евро годишна заплата, а собствениците на Белия балет са готови да я увеличат до 14 млн. евро, което е под сегашните 15 млн. евро за Лионел Меси в „Барселона“.

Трудните преговори между Реал и Роналдо за заплащането са продиктувани от разгара на рецесията в Испания и опасенията, че вдигането на заплатата на звездата може да предизвика гнева на феновете.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    te tia dvamata sa dvoika