12 Октомври, 2020 20:32 2 369 8

Клоп написа трогателно писмо на 11-годишен фен на Ливърпул

  • клоп-
  • момче-
  • писмо-
  • учебна година-
  • притеснения-
  • отговор-
  • ливърпил

Детето се свързало с наставника на "мърсисайдци", защото се притеснявало от започването на новата учебна година

Клоп написа трогателно писмо на 11-годишен фен на Ливърпул - 1
Снимка: БГНЕС

В социалните мрежи набра популярност писмо, което мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп е изпратил на 11-годишен фен на клуба, който преди това му е писал, за да го попита как да се справи с притесненията си, свързани с новата учебна година. Това не е първият път, в който германският специалист отговоря на писмо на малък футболен привърженик.

Ето какво гласи писмото на Юрген Клоп:

Здравей Люис,

Може ли да започна, като ти споделя една тайна? Аз ставам нервен. За да бъда напълно честен, щях да се тревожа, ако не ставах нервен, защото когато това става, то ти дава възможност да превърнеш тази енергия в нещо позитивно. Знам, че за момче на твоята възраст може да е странно, че мениджърът на Ливърпул може да се чувства по същия начин като теб, но е така.

От твоето писмо става ясно, че си много внимателен и грижовен, а когато имаш тези качества, много е трудно да не бъдеш нервен. Попита ме какво правя, когато моите играчи се чувстват по такъв начин, и отговорът е прост - напомням им колко са важни те за мен и колко много вярвам в тях. Нямам съмнение, че ще е същото за твоето семейство и теб.

Няма нужда да се притесняваш, че се случват лоши неща. Както знаеш, губил съм много финали и това не е добро чувство, но с помощта на семейството ми и приятелите ми аз продължих и накрая успяхме да се зарадваме на някои много хубави моменти. Ако мислех твърде много за лошите моменти, знам, че това нямаше да бъде възможно, така че, моля те, бъди позитивен за себе си и гледай напред към брилянтното време, за което съм сигурен, че ще имаш, докато порастваш.

Не забравяй, че ти си част от семейството на Ливърпул, а това означава, че има милиони и милиони хора като теб, които искат да си възможно най-щастлив. Твоята подкрепа означава много за мен и за всички в Ливърпул, така че се надявам, че това писмо показва, че и ние те подкрепяме.

You’ll Never Walk Alone

Юрген Клоп


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 РЪМПЕЗИ

    26 2 Отговор
    КЪДЕ СМЕ НИЕ....
  • 2 Голям човек, голям треньор

    30 1 Отговор
    И аз се питам къде сме ние? Даже ни няма и на картата, не сме и на дъното, отдавна дълбаем
  • 3 Как само лъже детето,

    0 24 Отговор
    този треньор, който има такава финансова осигуреност, която прави нервността му ирелевантна.

    Коментиран от #5

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Бай ганю

    13 1 Отговор

    До коментар #3 от "Как само лъже детето,":

    То на тебе и ганьо да ти кажат малко ти е, простотията ти край няма, за да напишеш такава глупост алакош
  • 6 Стефан

    1 0 Отговор
    Представяте ли си един от осемте фена на Славия да поиска съвет от Венци Стефанов и какъв ще е отговорът, както и друг път съм казвал, на нашите географски ширини чудеса не стават, всичко арогантност, алчност, завист и мързел.
  • 7 Тони

    2 0 Отговор
    ИМА СИ ПЪРВИТЕ 84 МЕСЕЦА .БРАВО ЮРГЕН ЖАЛКО ЧЕ НЕ СИ БЪЛГАРИН.
  • 8 Хуго

    2 0 Отговор
    До 3

    Ей селски. Това са клишета--ДА. Но по- добре да говорим тях отколкото да използваме едни други клишета, като твоите, които не ни учат на нищо освен на простотия и простотия и простотия. Известните хора трябва да дават ПОЗИТИВЕН И ДОБЪР ПРИМЕР, това го знаят и в комунизма и в капитализма, малко криво разбрано в нацизма, но видяхме те до къде я докараха.И Клоп, го знае и за това не повтаря чужди грешки. Отдавна я ясно, че да се правиш на интересен и бунтар, като даваш негативен пример като теб, не е нито интересно нито екстравагантен, а ВРЕДНО. Запомни го!