13 Октомври, 2020 18:13 2 164 0

Ювентус подготвя сензационен трансфер - иска Серхио Рамос

  • ювентус-
  • рамос-
  • реал мадрид-
  • трансфер-
  • подготовка

"Бианконерите" планират привличането на капитана на Реал Мадрид

Ювентус подготвя сензационен трансфер - иска Серхио Рамос - 1
Снимка: БГНЕС

Ювентус вече планира привличането на капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос, твърдят испански медии. Договорът на 34-годишния бранител с "белия балет" изтича през юни 2021 година.

Преговорите между Реал и Рамос за нов контракт са пред разпад, а "бианконерите" вече са се свързали с представителите му. Те са готови да му предложат да се присъедини към бившия си съотборник Кристиано Роналдо.

Вчера стана ясно, че Юве е уредил Давид Алаба като свободен агент от другото лято и не е изключено да успеят да се разберат и с Рамос до броени дни. Друг клуб, който има интерес към капитанът на Испания е френския шампион ПСЖ.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА