Last news in Fakti

15 Октомври, 2020 09:31 2 284 14

Дерменджиев: Оттук минаха Матеус, Пенев, Стоичков, Хубчев, а нивото е все същото

  • дерменджиев-
  • уелс-
  • загуба-
  • бъдеще-
  • национален отбор-
  • българия-
  • лига на нациите

"Имаше определено желание в играчите, мисля, че са един добър отбор", заяви националният селекционер

Дерменджиев: Оттук минаха Матеус, Пенев, Стоичков, Хубчев, а нивото е все същото - 1
Снимка: БГНЕС

Селекционерът на националния отбор Георги Дерменджиев коментира поражението от Уелс с 0:1 в турнира Лига на нациите. В рамките на 10 дни селекцията ни записа три поражения, а в класирането сме на дъното с 1 точка. Днес България нямаше нито един точен удар във вратата на Уелс.

"Имаше определено желание в играчите, мисля, че са един добър отбор. Важно е да видим всички момчета и да видим кой ще върши работа. Виждат се тези, които имат желание, тези които имат качества, но не трябва да обвиняваме останалите", коментира Дерменджиев.

"Анализира се всичко в играта и се забелязва, че ситуацията е притеснителна", отговори той на въпрос относно това, че първият удар към вратата на съперника е след 60-ата минута на мача.

"Колко треньора до тук минаха - Матеус, Пенев, Стоичков, Хубчев и други, нивото е пак същото - това е. За седем или осем дни се изиграват три мача, за нас беше решаващ мача с Унгария. Има психологически срив, опитахме да се вдигнем в тези мачове", каза още селекционерът.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Пълна трагедия

    17 1 Отговор
    Кого заблуждаваме? Не е въпросът, че сме паднали, че сме последни, или че пак няма да сме на голям форум. Въпросът е, че тези момчета не се раздават. Пълно овчедушие и липса на мотивация да се раздадат до край на терена. Повечето са фигуранти и гледат мача отблизо. Да гледат видеа на националния с Трифон Иванов, Балъков, Златко Янков, да видят какво е да се раздаваш до последни сили и въпреки умора да продължиш. Да покажеш мъжество. Тогава, само тогава, пак ще ме спечелят и ще отида на стадиона, независимо дали бием или падаме ще видя жар в сърцето и очите и хъс за игра. До тогава, няма смисъл

    Коментиран от #4, #6

  • 2 vhv

    5 8 Отговор
    Това не е треньор за национален отбор!
  • 3 на кръчма

    8 0 Отговор
    ДОКАТО НЯМАТ ЗАБРАНА ЗА ПИЕНЕ ПО КРЪЧМИ ,КАКТО В АНГЛИЯ ЩЕ Е ТАКА
  • 4 антрашпиц

    7 1 Отговор

    До коментар #1 от "Пълна трагедия":

    И кво очакваш от тия марди?Върви ги виж как се утешават след загубата в чалготеките с алкохол(можеби и хапчета). Всичко започва от възпитанието,ако щеш и спортно.Стоичков навремето бе казал в едно интервю,че пръв отива на тренировкаи последен си отива.Това е.При тия момчета няма не само хъс за игра.Няма и физ подготовка,няма и умения,манталитет,самочувствие(спортно имам в предвид),няма още нюх за играта и др.Кво очакваш от хора които умеят само да пеят химна(и то щото камерата ги следи от близо)?Ма много се нервя кат вземат да пеят тоя химн.И Сесиньо-натуралния..И ръцете кат ги турят на сърце и видиш ли вече големи българи патриоти.И още в 10- 20 минута се вижда колко ни е вътъка...По-лошото е?че не виждам изход от ситуацията.Лично аз не виждам някой да изпъква в родното първенство.......
  • 5 аустрия

    3 0 Отговор
    тоест иска да каже, че постът на селекционер на нац. отбор е най-сладката роля в момента а и за след 10 години - взимаш заплата и не трябва да има очаквания за добри резултати? Ще се оправдаваме с поколението, терена и съдията?

    Коментиран от #7

  • 6 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #1 от "Пълна трагедия":

    Само с хъс и тръчане не става. Трябва да се спазва тактическата дисциплина, трябва да имаш поглед на играта и най-основополагащото - трябва да имаш висока физическа подготовка. В началото на мача играха добре. Гледах 10 мин. началото. Предрекох, че ще паднат с гол в последните минути и така и стана. Просто всички наши футболисти са зле физически и винаги "клякат" накрая. Точно тогава се вижда кой кой е.
  • 7 Гост

    5 0 Отговор

    До коментар #5 от "аустрия":

    Хора като Стоичков, Матеус, Хубчев са минали през кариери, каквито ти не можеш да си представиш. Това са хора, които не застават начело на национален отбор за едното "взимане на заплата". Там залагаш името си, което си градил десетки години. Заплатата на националния селекционер не може да се равнява с това, което те са изкарвали като футболисти дори за седмица.
  • 8 Баскетбол

    4 0 Отговор
    А трябва ли да има още национален отбор по футбол?
  • 9 ЖОРО

    1 1 Отговор
    ГОЛЯМ ТРЕНЬОР..СМЕШКО...ПОСЛУШКО..МОЯТА ПРОГНОЗА БЕ 4 НА 0 ЗА УЕЛС..ОТЪРВАХМЕ СЕ...
  • 10 гост

    11 0 Отговор
    ТАКА ЩЕ Е! дОКАТО В БЪЛГАРСКОТО ПЪРВЕНСТВО СЕ ВЪРТЯТ ИГРАЧИ ОТ ТРЕТА ТАНЗАНИЙСКА СРЕЩУ ЧЕТВЪРТА ЗАИРСКА ГРУПА, ДОКАТО КЛУБОВЕТЕ СЛУЖАТ ЗА ПРАНЕ НА ПАРИ, ДОКАТО ПРЕМИЕРЪТ НАЗНАЧАВА СОБСТВЕНИЦИ НА КЛУБОВЕ, ДОКАТО НЯМА СПОРТНИ УЧИЛИЩА И УСШ И СЪР АЛЕКС ДА ДОЙДЕ ЗА ТРЕНЬОР ТАКА ЩЕ Е!

    Коментиран от #11

  • 11 бекенбауер

    0 0 Отговор

    До коментар #10 от "гост":

    БРАВО !!! точка другото е бош лаф точка
  • 12 кочо

    1 0 Отговор
    ДА ПОКАНИМ ДОНАЛД ТРЪМП СЛЕД ИЗБОРИТЕ В САЩ ЗА СТАРШИ ТРЕНЬОР.ТАКА ИТАКА СМЕ В НАТО.ПО МАЛКО РАЗХОДИ ЗА БИВШ ПРЕЗИДЕНТ.
  • 13 Юнак

    1 0 Отговор
    Като бях малък, туньо , лека му пръст, минаваше редовно през родеото Дружба 2 напът за панчарево, слизаше от мерджана едвам гледащ удряше една две водки и псуваше, че го карат да тренира толкова рано. Е в събота излизаше на терена и ги изяждаше с парцалите. Изводът от тук е , че за футбола трябва да си го можеш, всичко друго са празни приказки.
  • 14 Дълбоко Виждащ

    0 1 Отговор
    Треньорите са причината,това ,че минал еди кой си и взел парата и нищо не направил!Кой Нарежда отбора-Треньора,как ги бе наредил срещу Унгария???Как стояха в защита знаеха ли какво да правят централните защитници,бяха ли подготвени да се подсигуряват,да се разгрьщат в атака!Вижте,ако един човек е с очила-Това единственно означава ,че има проблем със Зрението,а не че е....Дълбоко виждащ!Дава ми за пример Стоичков и Матеус,кой...от кой..по голям треньор...Най вероятно има и бъркане в работата ,но това не оправдава треньора!Нареждаш ги така,че да изпълняват определена функция на терена!Футболът е проста игра за Умни хора!Вярно е Аз съм Гледал Котков,Начко,Спиро Дебърски,Христакиев,Динко Дерменджиев,той Динко играеше много прилично шах и гледаше редовно шах турнири,Попов,Георги Аспарухов,макар вече да страдаше от Контузии,но Играча не прави отбора,а Отборът прави играча!Качествен треньор ви трябва,а не вайкане!Спомням си БЪЛГАРИЯ ПОРТУГАЛИЯ на Васил Левски бил Съм на височината на масата в кухнята!Гледах го под козирката-Гунди проби отляво Центрира към Котков .Котков с глава не играе...Котков се наведе...И Топката отиде в Дерменджиев-Фантастичен Гол!Ако този Дерменджиев е от Семето на Онзи Чико Дерменджиев такива неща не Трябва да говори ,а да ги реди добре и всеки да знае какво прави във всеки момент на мача!