Last news in Fakti

20 Октомври, 2020 20:10 5 126 12

Ексклузивно: Бербатов призна, че иска да промени футбола ни, отговори и на Венци Стефанов

  • димитър бербатов-
  • бфс-
  • петър величков-
  • венци стефанов

''Познавам се с Петър Величков от доста време. Доста пъти сме обсъждали българския футбол. Може би в последно време малко по-интензивно'', заяви Димитър Бербатов

Ексклузивно: Бербатов призна, че иска да промени футбола ни, отговори и на Венци Стефанов - 1
Снимка: БГНЕС

Най-добрият български футболист от последните години Димитър Бербатов говори пред Дарик относно информацията на dsport, че ще се кандидатира за управленски пост в БФС заедно с бизнесмена Петър Величков.

"Познавам се с Петър Величков от доста време. Доста пъти сме обсъждали българския футбол. Може би в последно време малко по-интензивно. Имаме доста допирни точки, но ако има нещо официално, ще стане ясно в близките седмици. Истината е, че не е важно аз ли ще съм, друг ли ще е. Аз не ламтя за шефско място във футболния съюз, не ламтя за началник, да раздавам заповеди. Аз искам българският футбол да върви в правилната посока, като гледам националния отбор да ми е хубаво. По тази линия е важно човекът, който е там, да донесе промяната. На този етап всичко е във фазата на разговори между двама човека, които се уважават и имат еднакви гледни точки", сподели Бербатов.

"Венци Стефанов има някакво озлобление към мен. Преди време се бяхме чули с него и му казах, че не ми е приятно да ми споменава името. Може би от тогава е събрал още злоба. Също така може би се вижда, че идва промяната и човек, който не иска промяна, се бори с всички сили. Аз като имам нещо да казвам ,се обаждам и го казвам лично", разкри бившият футболист на Манчестър Юнайтед.

"За момента си говоря с човек, когото познавам. Предполагам това правят и други хора. Надявам се да настъпи промяна. Не търся да ставам шеф или да се изявявам като такъв, а търся футболът ни да тръгне в по-добра посока - действия трябват, а никой нищо не прави в последните 14-15 години", завърши Берба.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 24 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 3,14К

    26 3 Отговор
    Да на Бербатов, не за Порточанов. Кой, кой е все пак?

    Коментиран от #11

  • 2 Левски 1914

    17 12 Отговор
    И Митко им го каза тези фенове трябваше да си защитят отбора и да поискат да накажат виновниците дето го ФАЛИРАХА, а не да припознават тези дето ги млатиха като тъпан на сватба 8 – 0.

    Коментиран от #8, #12

  • 3 Георги

    47 2 Отговор
    Димитър(знам, че така обичаш да ти казват), ще им объркаш схемите, затова те плюят! Бате Венци, нали трябва да отчита печалба пред Маджо, затова ще казва, че не ставаш!
  • 4 Кочо Честименски

    49 1 Отговор
    Митко на светлини години си от тоя бандит.Не падай на неговото ниво.
  • 5 Прокуроро

    8 15 Отговор
    И аз искам българското правосъдие да върви в правилна насока, ама братчето ти не лежа в затвора нали. Иначе сме първи по ИСКАНИЯ.
  • 6 Изясняване

    3 2 Отговор
    Устойчив ли си не футболни топки да те удрят в главата ,а демони.Ако си идвай.
  • 7 ВЪПРОС

    9 2 Отговор
    КАК ЩЕ ОПРАВЯ ТОЗИ МУТРЕНСКИ АБСУРД , НАРЕЧЕН БЪЛГАРСКИ ФУДБОЛ ???
  • 8 бягай бе

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "Левски 1914":

    ще те мамят през теб !Там са само тарикати..Мисли..
  • 9 Болярин

    15 1 Отговор
    Бербатов може да промени начина и посоката ... а не онези които решават съдбата на футбола ни с тежки софри и високоалкохолни умопомрачителни гуляи!Трябва да се сложи край на това!
  • 10 Лелее

    3 14 Отговор
    Да гледал дали Националният отбор върви в правилна посока ???
    Същият отбор , който той позорно изостави , за да не се контузи и изпусне мангизите в Англето ???
    Ааа , благодаря ! Сети се , че е Българин ???
  • 11 бегай бре

    0 4 Отговор

    До коментар #1 от "3,14К":

    ..точно де...,..ти се сети кой,кой е....,човек занимаващ се с БГ футбол 30г....и мъстия дето обърна гръб на БГ футбол........пак казвам,САМО Порточанов може да направи нещо...,мн ерудиран и разбиращ от футбол човек...
  • 12 Този коментар е премахнат от модератор.