Last news in Fakti

21 Октомври, 2020 09:33 6 181 2

Левски издига свой човек за президент на БФС

  • левски-
  • футбол-
  • бфс-
  • конгрес-
  • президент на бфс-
  • кирил ивков

Синът на легендата на столичани Кирил Ивков е член на правната комисия на УЕФА и отдавна е във футболните дела, но повече в сянка заради професията си

Левски издига свой човек за президент на БФС - 1

Левски ще издигне до дни кандидатурата на адвокат Иво Ивков за президент на БФС.

Синът на легендата на столичани Кирил Ивков е член на правната комисия на УЕФА и отдавна е във футболните дела, но повече в сянка заради професията си. Освен това той е член и на ЦИК, като ще се наложи да напусне тази позиция, ако стане шеф на футболната централа.

До момента са ясни имената на първите двама сигурни кандидати за президентския пост на БФС. Това са бившият президент на Нефтохимик Христо Порточанов и босът на Марица Христо Христов.

В последните дни се заговори, че и бизнесменът Петър Величков се цели в поста, като по всичко личи, че той има подкрепата и на Димитър Бербатов.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЪН

    3 2 Отговор
    Фалирал клуб иска да ръководи българския футбол, БФС, каква пародия .......
  • 2 Мисирков

    3 0 Отговор
    Червените издигат един, сините друг, а накрая 5-6 изкуфели старчоци около Мишо Касабов ще решават кой да застане начело на БФС.
    Делегатите от цялата страна гласуват за 3-ка кебапчета, хотел и 2-3 банкета в годината. Това е стратегията на този спорт...