21 Октомври, 2020 09:15 1 698 3

Легенда не е оптимист за бъдещето на Левски

  • емил спасов-
  • футбол-
  • левски

За съжаление, липсва ни класа и за момента това заслужаваме като класиране

Легенда не е оптимист за бъдещето на Левски  - 1

Легендата на Левски Емил Спасов не е оптимист за бъдещето на отбора. Според него на тима липсва класа и класирането в момента е напълно заслужено.

"Мачът със Славия? Не може да се допусне такъв гол през центъра на защитата. Георги Петков продължава да е трън в очите на Левски. Несправедливо беше изгонен от отбора навремето. Като излезе сега, всички се стъписват. Явно и на 50 години да стане - ще си връща тъпкано.

За съжаление, липсва ни класа и за момента това заслужаваме като класиране. Този отбор има нужда от лидер. Левски осиротя без братята Цоневи.

Песимист съм за бъдещето. Тепърва идват мачовете със силните отбори. Георги Тодоров ми се видя отчаян след мача, говореше за отказване, намекна, че може да подаде оставка. Аз обаче не мисля, че такава е необходима. Той познава играчите, те го познават. Не мисля, че някой би могъл да се справи по-добре.

Разбира се, очаквам повече от Паулиньо и Робърта. Апатията и отчаянието съпътства и тяхното представяне. Не знам защо Стивън Петков не играе. Мъжкар е, биткаджия.

Бих препоръчал на Георги Тодоров да не бъде отчаян, защото това може да се предаде на футболистите. Пълководецът не трябва да се държи така пред войниците", коментира Спасов./Мач Телеграф


Поставете оценка:
Оценка 5 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Karosel

    4 5 Отговор
    Левски е в клинична смърт, въпрос на време е някой да дръпне маркучите! Това е, никой глynак няма да хвърли на вятъра 20 милиона.
  • 2 Маско Сиромахов

    2 1 Отговор
    Не е прав Емил от Льонеберя. Левски е много добре в тези трудни времена на пандемия не трупа нови дългове. Сираков е пълна трагедия. До тук изгуби 5 месеца в правене на нищо. Скараха се фенове, ръководство и играчите виждат тази жалка картина. Няма треньор. Какво реват за братята Цоневи, като те изиграха по два мача? Да не би да са носили Левски на гръб 2-3 години, та да са толкова незаменими? Левски играе с крила, но такива нямат. Има и други системи, но Георги Тодоров е пълен смешншк. Може да води 2-3 мача, но не е градил отбор от нула. Сираков си го харесва. Тити се загуби, но Пеевски наднича зад него и в краен случай ще се намеси. Онзи ден на стадион Славия се чуха викове към левскарите: "к.у.*.в.и. на Бойко"... това е най-правилното, докато НКП, СЗ, ТСБ и Ко. сМУЧАТ на Бойко!
  • 3 Емо, ти кво искаш?

    1 1 Отговор
    Играем без вратар. Отбора е подмладен и му липсва само около 10 мача обиграване. Краев да го налагат за централен нападател.