Last news in Fakti

22 Октомври, 2020 20:16 2 727 6

Сашо Попов: Мястото на ЦСКА е при най-добрите

  • цска-
  • волейбол-
  • александър попов

Наставникът на ВК ЦСКА е изключително щастлив от класирането за Топ 8 на Суперлигата

Сашо Попов: Мястото на ЦСКА е при най-добрите - 1
Снимка: БГНЕС

Човекът оркестър във ВК ЦСКА - Александър Попов, определи класирането за Топ 8 на Суперлигата като един от най-сладките успехи в кариерата му. Специалистът, който преживя паметни европейски победи, достигане до полуфиналите за Купата на CEV, както и редица спечелени купи, титли и медали начело на армейците, бе много емоционален след втората победа над Дунав. ''Червените'' ликуваха с 3:2 в Русе и по този начин изпратиха ''сините'' във втората осмица на родния елит.

Пред в-к „Тема спорт” Попов разкри, че се радва най-вече заради наличието на четирима играчи под 20 години в стартовия състав. „Наистина емоцията е голяма. Знаете, че ние този сезон изпитваме сериозни проблеми, като това важи и за миналата година. Радвам се, защото играят нашите деца, момчета, които са от нашата школа и които са бъдещето на ЦСКА и на българския волейбол. И те израстват с всеки мач покрай по-опитните, които все още са част от клуба. Никой не е тук за пари, всеки го прави от любов към ЦСКА и към волейбола. Затова съм много щастлив, защото мястото на ЦСКА е при най-добрите. И въпреки че има хора, на които това не им харесва, ние не се предаваме. Отписваха ни преди турнира в Бургас, но тези деца показаха, че никой не може да си позволи това”, коментира Попов.

В часовете преди двубоя с Дунав във вторник ''армейците'' са били изправени и пред нов кризисен момент. Един от играчите на тима – Андрей Христов, е проявил симптоми на коронавирус. 19-годишният централен блокировач е бил с висока температура и неразположение. На младока веднага е била направена проба за COVID-19, като вчерашните резултати са показали, че тя е отрицателна.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 SSLevski

    1 3 Отговор
    Мястото на ЦДНА е гробищата
  • 2 Лески фалира

    3 1 Отговор
    Спокойна нощ.
  • 3 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    2 1 Отговор
    току що КЛУЖ вкараха гол на ЦСКА

    Коментиран от #4

  • 4 Ей психо

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    кой те пита
  • 5 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    КЛУЖ ЦСКА вече 0 на 2
  • 6 Играч на "Реал-Твърдица"

    0 1 Отговор
    Ако вие сте за най-добрите, ние всяка година трябва да печелим Шампионската лига!