Last news in Fakti

27 Май, 2021 19:41 1 896 2

ВК ЦСКА огласи чудесна новина за феновете на клуба

  • вк цска-
  • волейболен клуб цска-
  • нов спонсор-
  • александър попов

Волейболният клуб на ЦСКА ще има нов спонсор, който ще бъде представен утре на специална за повода пресконференция

ВК ЦСКА огласи чудесна новина за феновете на клуба - 1
Снимка: БГНЕС

Волейболен клуб ЦСКА ще представи в петък на пресконференция своя нов рекламодател и партньор. Това стана ясно от публикация във Фейсбук страницата на ВК ЦСКА отпреди броени минути.

Брифингът ще е утре от 11.00 ч. в Пресклуб България.

Новината идва като свежа глътка въздух и за хората в клуба, и за привържениците на "армейците", които в годините, въпреки трудностите и липсата на успехи, не оставиха любимия си клуб.

Предполага се, че новият спонсор ще бъде представен от легендата на ВК ЦСКА - Александър Попов, който от години е човекът всичко в клуба. Президент, директор, треньор и още куп неща.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Kubeto

    9 1 Отговор
    Евала бат Сашо! Само ЦСКА!
  • 2 Д-р Кочев

    0 0 Отговор
    Владу - мъстията ще се бръктиса!