Last news in Fakti

25 Октомври, 2020 22:28 2 042 2

Лудогорец срази Монтана като гост

  • efbet лига-
  • лудогорец-
  • монтана-
  • 3:1

Смяната на треньора подейства добре на ''орлите''

Лудогорец срази Монтана като гост - 1
Снимка: ludogorets.com

Лудогорец победи трудно с 3:1 Монтана в дъжда на „Огоста“, но даде свидна жертва. Своя глезен счупи голмайсторът на тима Ихинио Марин, който едва ли ще играе до края на годината.

В повторния си дебют начело на разградчани Станислав Генчев, който замени Павел Върба, избра доста любопитен стартов състав. Владислав Стоянов се върна на вратата, а официален дебют записа Жосуе Са. Извън групата пък бе Клаудиу Кешерю.

Още във 2-ата минута Монтана поведе. Тони Тасев получи пас от Билал Бари, финтира Икоко и Са, и вкара с десния крак. Малко по-късно Тони Тасев надбяга Са и би, но право във Владо Стоянов. В ответната атака Доминик Янков спечели корнер. Той бе изпълнен от Каули, който качи топката на главата на Ихинио Марин - 1:1.

В 18-ата минута Николай Минков изпробва рефлекса на Владо Стоянов, който обаче внимаваше. Малко след това нападателят на Лудогорец Ихинио Марин получи тежка контузия и бе откаран спешно в болница.

В 23-ата минута Анисе би силно, но Макенджиев спаси След това пък Текпетей се озова на позиция и шутира по земя, като Макенджиев пак се справи. Макенджиев се справи след това и с опасни удари с глава на Анисе и Дяков.

В 52-ата минута обратът бе факт. Доминик Янков проби добре през центъра, намери Текпетей, който подаде за включилия се Анисе. Той центрира отлично и за Елвис Ману не бе проблем да вкара от непосредствена близост. След това темпото сякаш спадна. Гостите се прибраха малко назад и чакаха своя момент на контраатака. Домакините пък опитаха натиск, но беззъб.

Всичко в срещата приключи в 86-ата минута. Тогава Доминик Янков подхвана контраатака и намери Текпетей. Ганаецът задържа и изведе включилия се напред Янков, който с левия крак мушна топката между краката на Макенджиев – 3:1.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Българска работа

    3 1 Отговор
    Първо вземат поне 10 футболисти, после гонят треньор, плащат неустойки, колкото за още 10 футболисти, вземат друг треньор, той пък нарочи половината от тези 10 за гонене. Хората се измориха да им повтарят, че видим резултат от работа на треньор се вижда не по-рано от 2 години работа. Това не ти е плейстейшън, да взимаш нови играчи и хайде готово, за да заиграят като отбор и да не допускат нервни грешки, трябва време. Едно нормално дете може да го схване това, а тия - не! Да се чуди човек какъв проблем имат с интелекта.
  • 2 🤣😀😁😂🤣😃

    0 0 Отговор
    Защитата на Лудогорец беше много слаба и направиха Владо герой на мача