Last news in Fakti

30 Октомври, 2020 08:20 3 935 5

Левски се разминава с "Вариант 1" за треньор

  • славиша стоянович-
  • левски-
  • футбол

Според информацията наставникът на младежкия национален отбор в момента Примож Грива е пред уволнение заради слаби резултати

Левски се разминава с "Вариант 1" за треньор - 1
Снимка: БГНЕС

Считаният за почти сигурен нов треньор на Левски - Славиша Стоянович, може и да не застане отново начело на „сините“, след като е желан и за селекционер на младежкия национален отбор на Словения, твърди местното издание „Sio 1”.

Според информацията наставникът на младежкия национален отбор в момента Примож Грива е пред уволнение заради слаби резултати, като лично шефовете на футболния съюз в страната желаят Стоянович да го замести.

Словенците имат сериозни амбиции за тима си до 21 години за Евро 2021, тъй като заедно с Унгария са домакини на турнира. Затова се търси спешно треньор за младежката формация. Друга опция, освен Стоянович, е Миленко Ачимович.

Стоянович трябваше да пристигне в България в петък, но стана ясно, че ще се забави и сега е чакан в понеделник или най-късно във вторник.

Ако това обаче не се случи, то в Левски ще трябва бързо да се насочат към други варианти.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 456

    7 6 Отговор
    Какви треньори? Пак ли неустойки ще се плащат? Умишлено унищожиха Левски
  • 2 Мунчо

    10 1 Отговор
    Вуцов овчата глава е свободен, до го взимат

    Коментиран от #4

  • 3 1234

    2 1 Отговор
    Елин Топузаков без заплата.
  • 4 Говедарче

    4 0 Отговор

    До коментар #2 от "Мунчо":

    Не става , различни видове са .
  • 5 нико

    3 4 Отговор
    Айде... ква стана тя , тука има , тука нема !!! В "Левски" не е лошо , ама си нема пари , а без пари ....нали знаете ?! Муууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууу !!!