Last news in Fakti

2 Ноември, 2020 10:36 2 619 0

Моуриньо: Ще мина през страницата на Реал Мадрид, за да видя какво пише там за гола на Бейл

  • жозе моуриньо-
  • футбол-
  • тотнъм-
  • гарет бейл-
  • реал мадрид

Гарет знае колко ценен е той за нас и ние знаем колко много той обича и клуба, и отбора

Мениджърът Жозе Моуриньо очаква с нетърпение мнения от лагера на Реал Мадрид след гола на Гарет Бейл, с който Тотнъм спечели с 2:1 срещу Брайтън в мач от английското футболно първенство. Това бе първи гол на уелсеца след трансфера от испанската столица, където той бе изпаднал в немилост през последните месеци.

"Радвам се за него, защото той заслужаваше гола. Ако получа пет свободни минути, с удоволствие ще мина през страницата на Реал Мадрид, за да видя какво пише там за това попадение", заяви Моуриньо след мача срещу Брайтън и преди срещата с Лудогорец в Лига Европа.

"Гарет знае колко ценен е той за нас и ние знаем колко много той обича и клуба, и отбора. Той ни пасва перфектно, защото е умен, спокоен и знае какво прави на терена".


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 6 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА