Last news in Fakti

3 Ноември, 2020 12:39 2 825 5

Майк Тайсън може да се бие срещу бивш хокеист

  • майк тайсън-
  • бокс-
  • хокей-
  • нхл-
  • жорж ларак

Според изданието, 43-годишният Ларак в интервю за френска радиостанция е съобщил, че преговорите за двубой с Тайсън са завършени на 75 процента

Майк Тайсън може да се бие срещу бивш хокеист - 1

Американският боксьор Майк Тайсън може да се бие срещу бившия нападател от Националната хокейна лига (НХЛ) Жорж Ларак, съобщава "Bardown".

Според изданието, 43-годишният Ларак в интервю за френска радиостанция е съобщил, че преговорите за двубой с Тайсън са завършени на 75 процента.

По-рано стана известно, че 54-годишният Тайсън планира да поднови кариерата си и да проведе демонстративен мач с американеца Рой Джоунс-младши, който е насрочен за 28 ноември.

54-годишният Тайсън има в кариерата си 58 двубоя - 50 победи (44 от тях с нокаут), 6 поражения, а други два мача бяха обявени за невалидни. Последната среща на Тайсън на ринга се състоя на 11 юни 2005 година. Тогава американецът загуби от ирландеца Кевин Макбрайд. Тайсън е абсолютен световен шампион, световен шампион според версиите Световен боксов съвет, Световна боксова асоциация и Международна боксова федерация.

Ларак прекрати кариерата си в НХЛ през 2010 година. Играл е за отборите на Едмънтън, Финикс (сега Аризона), Питсбърг и Монреал. Общо в НХЛ канадецът има 752 мача, в които е записал 165 точки (57 гола + 108 асистенции). По време на кариерата си Ларак има над 1100 наказателни минути.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ехеее

    1 8 Отговор
    Този ще почне да търси и деца от детската градина с които да се бие
  • 2 Всъщност

    9 1 Отговор
    този ако те удари веднъж, ще те изнесат с носилка, омърлян в кръв и екскременти. Ама иначе си смелчага зад клавиатурата. Пръв смелчага.

    Коментиран от #3

  • 3 Аз силен в краката

    5 1 Отговор

    До коментар #2 от "Всъщност":

    Бягам бързо
  • 4 Най най най

    4 1 Отговор
    Най-Великият! Както беше казал в едно интервю: "Аз мога да напълня Медисън Скуеър Гардън, та ако ще да съм сам на ринга и да мастурбирам" :-) Но си е и бияч, най-големия.
  • 5 Алфа Вълкът

    0 0 Отговор
    Може да се бие с бездомно куче!