Last news in Fakti

12 Ноември, 2020 16:24 2 179 2

Лудогорец прибира огромен бонус

  • полша-
  • яцек горалски-
  • лудогорец-
  • бонус-
  • футбол

Съвсем скоро се очаква „орлите“ да получат 200 хиляди лева, тъй като отборът на Горалски през тази година грабна титлата на Казахстан

Лудогорец прибира огромен бонус - 1
Снимка: БГНЕС


Отборът на Лудогорец ще вземе огромен бонус, който е залегнал в договора между българския шампион и Кайрат, където бе продаден националът на Полша Яцек Горалски.

Съвсем скоро се очаква „орлите“ да получат 200 хиляди лева, тъй като отборът на Горалски през тази година грабна титлата на Казахстан, съобщава Gong.bg.

Той бе продаден миналата зима, където изнесе силни мачове с новия си клуб. С негова помощ Кайрат стигна до първата си титлата в страната от 16 години насам.

Горалски игра за Лудогорец в периода между лятото на 2017 и януари 2020 година. За този период той записа общо 93 мача за „орлите“, като спечели два пъти титлата в страната и две Суперкупи.

Champions 🏆 @f.c.kairat #football #kairat #kazakhstan #almaty

Публикация, споделена от Jacek Góralski (@jacek_goralski_) на Ное 3, 2020 в 7:58 PST


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Някой си

    4 1 Отговор
    И колко е голям този бонус?Еднократно.Делян Пеевски дава на
    Левски по 200 000 лева ВСЕКИ месец.Това е голям бонус , а не
    еднократно като при Лудогорец.Парите може да са държавни , но
    кой го интересува.Важно е да се спаси държавния отбор.
  • 2 xXxX

    0 0 Отговор
    Колко да е оргомен тоя бонус при бюджет за заплати 20-30 млн. лева? За отбори в несъстоятелност може и да е оргомен, да..