20 Ноември, 2020 16:31 1 164 1

Маурисио Почетино би приел следваща оферта от Барселона

  • почетино-
  • оферта-
  • отхвърляне-
  • приемане-
  • барселона-
  • треньор

Аржентинецът не смята да отхвърли трета оферта от каталунците

Маурисио Почетино би приел следваща оферта от Барселона - 1
Снимка: БГНЕС

Маурисио Почетино не би отхвърлил трета оферта от Барселона, съобщава радио „Cadena COPE“. Близки до аржентинския специалист твърдят, че той съжалява за пропуснатата възможност да поеме „блаугранас“ и не би се замислил, ако получи ново предложение от каталунския клуб.

През последната година Почетино на два пъти отказа да поеме Барселона.

През януари Почетино бе един от основните кандидати да замени уволнения Ернесто Валверде. След като Шави отказа да поеме Барселона, бяха водени преговори с бившия мениджър на Тотнъм, но той отказа да застане начело на каталунците.

В крайна сметка треньорският пост в Барселона бе зает от Кике Сетиен, но и той бе уволнен след изпуснатата титла в Ла Лига резила в Шампионска лига и поражението с 2:8 от Байерн Мюнхен.

За пореден път Почетино отхвърли възможността да застане начело на Барселона и вече година е без работа.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.