Last news in Fakti

23 Ноември, 2020 13:28 1 921 5

Треньорът на Левски готви първи промени

  • славиша стоянович-
  • левски-
  • футбол

Във всичките 11 мача от efbet Лига нито един от централните нападатели на Левски не успя да се разпише

Треньорът на Левски готви първи промени - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Левски - Славиша Стоянович, си е поставил за цел да подобри представянето на нападателите в тима. Офанзивните играчи на "сините" не се намират в добро състояние и точно това иска да промени специалистът.

Във всичките 11 мача от efbet Лига нито един от централните нападатели на Левски не успя да се разпише. Стоянович ще разполага с Найджъл Робърта, Стивън Петков, Валери Божинов и Илия Димитров, като в момента единствено Божинов работи с треньора, тъй като останалите са под карантина.

Очаква се от утре при отрицателен тест да се завърне и Робърта. Най-късно от изолация трябва да излязат Мартин Райнов и Паулиньо, чиито положителни проби са от 12 ноември.

Стоянович ще следи под лупа представянето на офанзивните играчи до зимата и не е изключено да се стигне до раздяла с някой от тях.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мимч

    4 0 Отговор
    То хубаво ги следи,ама трудно ще ги промени....
  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 ТРОПЧО

    0 0 Отговор
    НОВ БЪ.ДАК СЪС СТАРИ К.РВИ ЩЕ ТЪРСИТЕ БОЖКОВ АМА НЯМА ВЕЧЕ ПАРИ БЕЗ ОТЧЕТНОСТ ХАРЧИХТЕ АМА СВЪРШИ С ТЕЗ РОКАДИ НЕ СХАВА ФАЛИТ И ТОВА Е