Last news in Fakti

23 Ноември, 2020 19:46 1 645 1

Лампард: В Челси не летим в Космоса

  • челси-
  • лампард-
  • смирение-
  • форма-
  • грандове-
  • разлика

"Трябва да се опитаме да достигнем тези нива на мастодонтите, но съм доволен от това къде сме в момента", откровен бе мениджърът на "сините" от Лондон

Лампард: В Челси не летим в Космоса - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Челси Франк Лампард обяви, че е много щастлив от доброто представяне на тима и високата позиция в класирането. Той обаче алармира, че в клуба не трябва да летят в Космоса.

"След осем или девет мача би било лесно да се развълнувам, че сме високо в класирането, но не съм тръгнал да се радвам прекалено много", коментира Лампард пред сайта на Челси.

"Намираме се в добра позиция, но следващата голяма стъпка за нас, е да направим това устойчиво за един по-голям период. Първата цел през тази година беше да се намали разликата между Ман Сити и Ливърпул, които зададоха други нива постоянство през сезона", добави Лампард.

"Подобряваме се, но не можем да летим в Космоса. Трябва да се опитаме да достигнем тези нива на мастодонтите, но съм доволен от това къде сме в момента", добави той.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Туска

    2 1 Отговор
    Руските джендари са водещият инвеститор в руската икономика свежа пара от европа