Last news in Fakti

24 Ноември, 2020 19:15 1 270 1

Жиру иска да се махне от Челси възможно най-скоро

  • оливие жиру-
  • челси-
  • бъдеще-
  • напускане-
  • интер-
  • франция

Интер на Антонио Конте е готов да го привлече още тази зима

Жиру иска да се махне от Челси възможно най-скоро  - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Оливие Жиру е пред напускане на Челси още през тази зима, алармират редица издания на Острова. Французинът не се разбира добре с Франк Лампард и почти не получава игрово време.

Главната цел на Жиру е да не отпадне от състава на националния отбор на Франция за Европейското догодина. Пред 34-годишният нападател остават само 7 попадения от това да се превърне в голмайстор за всички времена на родината си.

Дидие Дешан му е казал, че ще направи всичко възможно да бъде сред неговите избраници, но това няма да се случи, ако продължи да топли пейката в Челси.

Интер на Антонио Конте е готов да го привлече още тази зима и се смята, че при добра оферта от "нерадзурите", лондончани няма да се замислят и ще се разделят с французина без предварителни уговорки. Жиру и Конте са в прекрасни отношения още от периода на италианеца в Лондон, което накланя много сериозно везните в посока трансфер през януари.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.