Last news in Fakti

25 Ноември, 2020 14:56 8 356 7

В ''Левски'' взеха самоубийствено решение

  • ''левски''-
  • левски-
  • станислав иванов-
  • оферта-
  • чикаго файър

''Сините'' са отказали не лоша оферта за Станислав Иванов

В ''Левски'' взеха самоубийствено решение - 1
Снимка: БГНЕС

Ръководството на Левски е отхвърлило сериозна оферта. Става въпрос за Станислав Иванов, който бил желан от американски тим. "Сините" не склонили да се разделят с таланта срещу предложените 250 000 долара, съобщава "Спортал".

Сериозно желание да привлече таланта демонстрира тимът от Мейджър лийг сокър - Чикаго Файър. Интересното е, че това се случва в момент, в който "сините" имат спешна нужда от финансова инжекция, след като плащането на заплати в клуба закъснява с месеци. Още по-странното е, че от средата на октомври младежкият национал е "замразен" от собственика Наско Сираков. Легендата на 26-кратните шампиони обяви на предишния треньор Георги Тодоров да не го взима в групата още на 15 октомври.

А още по-нелогичното е, че тези решения се взимат, след като Иванов от първи януари има право да подпише предварителен договор с всеки един клуб, който има интерес към него и той желае, но в касата на Левски няма да влезе трансферна сума.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 16 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Синята лавина

    8 25 Отговор
    Много правилно, ама пликкоумните журналя не вдяват. За какво да взимат 250 хилки, като ще вземат след 5 години 12 милиона, като взеха за Хичо от Арсенал

    Коментиран от #2

  • 2 Муаха-ха-ха-ха...

    35 17 Отговор

    До коментар #1 от "Синята лавина":

    Тия до 5 месеца няма да съществуват като клуб ! Мечти - говежди !
  • 3 червена коприна

    28 5 Отговор
    Момчето пак ще замине за Америка,но го правят по по-сложния за него начин.Пиши го вечен емигрант. България губи младите си хора.
  • 4 Ганди

    11 17 Отговор
    Оня доброжелател на левски да се моли някои прокурор да не се разрови и осфетли парите на ганчев,че и литекс софия ще изчезне.свинска работа.
  • 5 Гунчо от Левуново

    6 1 Отговор
    Да четеш романа #ГЛАД% от Българските комсолци от 30години . Да пропуснеш 250000 $ с който да нахраниш 300гладни семейства.от собствената кръвна група .Гладът е по-силен от Тока.Всички около теб ще Фанат къра.
  • 6 Гунчо от Левуново

    1 0 Отговор
    Да четеш романа #ГЛАД% от Българските комсолци от 30години . Да пропуснеш 250000 $ с който да нахраниш 300гладни семейства.от собствената кръвна група .Гладът е по-силен от Тока.Всички около теб ще Фанат къра.
  • 7 Ортега

    1 0 Отговор
    А дали е така.......и Васко Кеца не може да каже