Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 00:55 3 282 1

Моуриньо: Играхме чудесно и подходихме с уважение към Лудогорец

  • тотнъм-
  • лудогорец-
  • 4:0-
  • жозе моуриньо

''Те играха с различна схема, но ние играхме агресивно, с висока линия на защита'', обясни Специалния

Моуриньо: Играхме чудесно и подходихме с уважение към Лудогорец - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моруиньо остана доволен от представянето на своя тим след разгрома с 4:0 срещу Лудогорец в пореден мач от Лига Европа. Той отдаде и своята почит към споминалия се вчера Диего Армандо Марадона.

„Подходихме сериозно към мача, с уважение към Лудогорец. Те играха с различна схема, но ние играхме агресивно, с висока линия на защита и играхме прекрасно. Цикълът ни е много сгъстен и трябваше да оставя някои титуляри за уикенда, като Сон и Кейн, но днес играхме чудесно и успяхме да ги запазим“, започна специалистът.

„Марадона винаги е бил невероятен с мен, помагал ми е в трудни моменти и съм се опитвал да правя същото. Марадона е вечен, имам толкова спомени с негo, невероятни спомени“, завърши Моуриньо с коментар за великия Диего Марадона, който напусна този свят преди два дни.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 3 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Боко

    6 0 Отговор
    Край на тая Държава!