Last news in Fakti

27 Ноември, 2020 17:13 5 873 2

Не бихте могли да познаете какво си купи този MMA боец

  • давид дворжак-
  • мма боец-
  • гробница-
  • гробаря

Давид Дворжак в последните месеци се превръща в една от новите звезди на UFC

ММА боецът Давид Дворжак в последните месеци се превръща в една от новите звезди на UFC. Преди да влезе в зоната на големите наградни фондове, чехът трябва да свързва по някакъв начин двата края. Затова той започна работа като гробар и заради това в спорта започнаха да го наричат Гробаря. пише boec.bg.

Дворжак започва работата като помощник на баща си. Покрай копаенето на гробове той завързва интересни контакти. Един от тях му предлага да си купи гробница. Боецът не се колебае и приема предложението.

„Взех я на много добра цена. Ремонтирах я и стана много хубава. Не се притеснявам от смъртта. Това е нещо, което неизбежно ще сполети всеки един от нас. Аз обаче приемам гробницата като инвестиция, тъй като смятам да направя добри пари“, заяви 28-годишният чех.

„Не мисля да ползвам тази гробница, а да я продам. Имаме собствен семеен парцел за погребения. Вероятно там ще бъда погребан, но не бързам да се заселвам на това място“, допълни Давид Дворжак.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 8 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ххх

    10 3 Отговор
    Не бихме, но не ни и интересува. Статията не съм чел. Влязох специално да напиша коментара.
  • 2 незнайко

    3 0 Отговор
    Прочетах статията и не разбрах смисъла и !!! Това, че помага на баща си нищо не значи !!! Грешка, това показва колко са тъпи тези бойци !!! Купил гробница с цел последваща печалба !!! Нямам думи !!!