29 Ноември, 2020 14:02 2 216 0

Наполи ще играе със специален екип в чест на Марадона

  • наполи-
  • серия а-
  • марадона-
  • диего марадона-
  • футбол-
  • екип

„Партенопеите“ обявиха на официалния си сайт, че фланелката е специално изработена от италианския спортен гигант Kappa

Наполи ще играе със специален екип в чест на Марадона - 1

Наполи ще играе със специален екип, вдъхновен от легендарната фланелка на Аржентина от 1986 година, в чест на Диего Марадона.

„Партенопеите“ обявиха на официалния си сайт, че фланелката е специално изработена от италианския спортен гигант Kappa, за да се отдаде почит към починалия в сряда Диего Марадона.

„Преди година, заедно с Kappa, мислехме да проектираме специална фланелка, която да отразява Диего Марадона, неговата любима Аржентина и сплотената връзка с хората от Неапол. Надявахме се Диего да успее да го види. Беше договорено новият екип да бъде предоставен за двубоя срещу Рома от деветия кръг, но тази вечер играчите ще носят фланелката с още по-голямо значение от предвиденото“, написаха от клуба.

Наполи се изправя срещу Рома на „Сан Паоло“ тази вечер. В четвъртък срещу хърватския Риека в Лига Европа, футболистите на „адзурите“ играха с №10 на гърба и надпис Марадона над него.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА