29 Ноември, 2020 16:00 1 436 0

Удинезе наказа Лацио и сложи край на мачовете им без загуба в Италия

  • футбол-
  • лацио-
  • удинезе-
  • серия а

Гостите се наложиха с категоричното на пръв поглед 3:1

Удинезе наказа Лацио и сложи край на мачовете им без загуба в Италия - 1
Снимка: БГНЕС

Лацио допусна изненадващо поражение на собствен терен в мач от 9-ия кръг на италианското футболно първенство.

Столичният тим отстъпи пред 16-ия, преди двубоя от Серия "А", състав на Удинезе.

Гостите се наложиха с категоричното на пръв поглед 3:1, като дори след края на първото полувреме водеха с 2:0.

Удинезе наказа Лацио и сложи край на мачовете им без загуба в Италия
Снимка: БГНЕС

Толгай Арслан даде преднина за тима от Удине след 18 минути игра, като това очевидно не се понрави на никого от скамейката на домакините.

Атаките за Лацио се редуваха една след друга, отборът вдигна сериозно оборотите, но вместо да стигне до изравняване, получи нов гол във вратата си. Този път той бе дело на Игнасио Пусето, разписал се в последните мигове от даденото продължение на първите 45 минути.

Удинезе наказа Лацио и сложи край на мачовете им без загуба в Италия
Снимка: БГНЕС

Последва сериозен натиск на домакините през първите 20-ина минути на втората част от битката, но редица пропуски на водещите състезатели в атакуващ план за столичани не позволиха да се стигне до попадение в полза на тима.

Вместо това, отново по възможно най-неприятния сценарий, Фернандо Форестиери прати кълбото в мрежата за 0:3, след точно 71 минути игра, пред невярващия поглед на вратаря на домакините.

Три минути по-късно, от 11-метров наказателен удар, Чиро Имобиле реализира почетния гол за Лацио, оформяйки крайното 1:3.

Удинезе наказа Лацио и сложи край на мачовете им без загуба в Италия
Снимка: БГНЕС

Така лациалите сложиха край на серията си от 4 срещи без загуба в първенството, докато за Удинезе успехът е едва трети през настоящата кампания и временно придвижва състава в средата на таблицата с временното класиране, на 4 точки от днешния съперник на отбора.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА