Last news in Fakti

30 Ноември, 2020 20:14 2 135 13

Бивш кмет на Пловдив съсипа футболистите на Ботев след резила

  • ботев пловдив-
  • локомотив пловдив-
  • футбол-
  • славчо атанасов-
  • кмет

Дядо ми ме е завел за първи път на стадиона, когато съм бил на три години

Бивш кмет на Пловдив съсипа футболистите на Ботев след резила - 1

Бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов съсипа футболистите на Ботев след резила срещу Локомотив, загубен от "канарите" с разгромното 0:6.

"Ботевист съм от четири поколения. Дядо ми ме е завел за първи път на стадиона, когато съм бил на три години", написа доскорошният градоначалник в личния си профил в социалната мрежа Фейсбук, където изрази своето мнение за случилото се в пловдивското дерби.

"Имам чувството, че тези момчета не осъзнават каква фланелка носят. На един велик клуб, който е премазвал на терена вечните колоси "Барселона" и "Байерн" Мюнхен. Това е отбор, който накара футболен гений, като Дитер Хьонес, да падне на колене в центъра на терена след края на мача, да вдигне ръце към небето и да се прекръсти, благодарен на Бог, че са оцелели от ада в Пловдив. Когато облечеш тази фланелка, тя изгаря. Не можеш да загубиш от вечния съперник с шест гола. Да, "Локомотив" в момента е по-добрият отбор, но това, което ме вбеси е бездушната игра. На терена сякаш не бяха мъже, а нескопосани балерини.

Прав е Крушарски, че и той, ако беше вътре, щеше да ни вкара гол. Иначе, стадионът ще стане. Ще стане, в името и паметта на Чико, Гошо Славков, Виден Апостолов и всички легендарни футболисти, които сега се срамуват около Бог на небето. Ще стане и за вярната ни публика. Ще стане, защото това просто е "Ботев" Пловдив. Велик клуб.

Иначе, поздравления за "Локомотив" и се гответе за РЕВАНШ.

На всички ботевисти: "Горе главите, "БОТЕВ" Е ВЕЧЕН!".

Ботевист съм от четири поколения. Дядо ми ме е завел за първи път на стадиона, когато съм бил на три години. Имам...

Публикувахте от Славчо Атанасов в Понеделник, 30 ноември 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 58 ми набор

    2 2 Отговор
    Помня силния отбор на Тракия от 70те и 80те! Мачкаше здраво Левски и кротко лягаше на ЦСКА! Сега разправят , лягал на Лудогорец, а последно и на тире? Един път к..,.....,...........!
  • 2 един от многото

    6 0 Отговор
    Съсипал Ботев , той и Пловдив съсипа , ама си ходи на свобода.
  • 3 баба ви от бг

    0 0 Отговор
    номер 1 никога не е живял в Пловдив! Ние от малки с брат ми и баща ми бяхме на стадиона! Винаги Ботев Пловдив биеше до 1966 година!Аспарухов играеше в Ботев Пловдив, глупак ном. 1

    Коментиран от #4

  • 4 58 ми набор

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "баба ви от бг":

    От Пловдив съм, близо до стадион Ботев, на ул Тракия,ако я знаеш. За Ботев преди 69 та не говоря. Говоря за АФД Тракия и за комедията след десети!
  • 5 баба ви от бг

    2 2 Отговор
    е, този ном1 нещо явно не знае футбола в Бългаия! 1966 , глупак, България беше вицеееееее шампион, боклук! Сигурно не си бил роден и нямаш уршпрунг БЪЛГАРСКИ!!!!Много жалко, че боклуци плюят България, а ядат парите на свястния и работлив български народ !!!!!!!!!!!!!¡
  • 6 баба ви от бг

    0 3 Отговор
    ок, сега видях 58 набор, нооооо квартал тракия го нямашееееее! Тъй че виж там селинджър за какво пишеш! ходи да правиш джокинг, след като държавата е затворена, заради глупаци, които не разбраха, че има трета, естествено селинджъри, на които дядовци и бащи никога не са се борили за България!!!!!!

    Коментиран от #7

  • 7 58 ми набор

    1 0 Отговор

    До коментар #6 от "баба ви от бг":

    Цъкни мапа и виж къде е ул Тракия в Пловдив! И не обиждай, за правописа мани, мани! А прадядо ми е бил в девети пехотен полк през 1912 - 1918! И последно: Ботев е бил шампион през 1967 г., през 1966 та вицешампион е бил Левски
  • 8 баба ви от бг

    0 2 Отговор
    от утре сняг в цяла Европа и Русия, а хората,които пишат в сайта, би трябвало да знаят, че трябва да бъдат честни българи, не да пишат разни, които видях, макета- шиптъри, някакви " украинци, после други китайци, кото сео питват и в момента да се подиграват с нас, Българите! Виждате хе ли , като не могат да научат бълг. език , как събират думите! само дето 1,0,2 и геометричните прогресии, за тези, които сигурно не ся знаели, ние сме ги учили в 8 ми клас! пак играят мошенниците! аз пиша " са, а те пишат " ся!?!?явно не са доучили в рус
  • 9 баба ви от бг

    0 2 Отговор
    9 ти полк, КОНЕН1913 год. Одрин, нищо общо с вакснацията на байер, 1918 ! просто 157 милиона са умрялииии и Бг! явно някой бърка историята на България!!! и с Одрин! не иванов, а Г. Телкиев от Чирпан е влезъл в Одрин с конния полк!
  • 10 баба ви от бг

    0 2 Отговор
    цъкна, не цъкна, глупако, явно не знаеш Българската история, 58 набор?????? ами те бяха длъжни да учат в бг. училищата!!!! малцинствата! полицията ходеше да събира децата, да ходят да учат във всички училища, за да бъдат умни, но явно някой ви е лъгал!
  • 11 баба ви от бг

    0 1 Отговор
    цъкна,не цъкна,само дето аз съм от ул Кап. Бураго! знаеш ли кой е кап. Александър Бураго????? 1878 Пловдив, р. Марица, широка като Дунав!пресекъл реката и изгонил турчалятаааааааа!Той е бил принц от Петроград!имаме на бунарджика,& смешно турско име" един голям паметник на чичо му Александър 2!а до неговият паментник на ч. пазара ще поставим паментник на великия Ариел Шарон, който ни спаси втори път в 1992 от турското мръсно иго цкна,не цъкна! алооооо! опомнете се там
  • 12 баба ви от бг

    0 1 Отговор
    алооо, чичо, защо кашлиш!!???като гледам, няма много добри it- специалисти там!много проспалииии!!!!
  • 13 Иво Андонов

    1 0 Отговор
    Болни да искаш