Last news in Fakti

2 Декември, 2020 12:56 1 611 2

Станислав Генчев: Не сме свикнали в Лудогорец да е така

  • лудогорец-
  • група-
  • точки-
  • лига европа-
  • антверп-
  • генчев

"Надявам се най-после да успеем да постигнем победа в групата", заяви наставникът на българския шампион

Станислав Генчев: Не сме свикнали в Лудогорец да е така - 1
Снимка: БГНЕС

Треньорът на Лудогорец Станислав Генчев изрази надежда, че играчите му са възвърнали формата си преди утрешното гостуване на Анверпен в мач от Група „J“ на Лига Европа. Той беше категоричен, че съперникът е силен, но има свои слабости.

„Надявам се най-после да успеем да постигнем победа, защото нашият отбор не е свикнал да завършва участието си в груповата фаза без спечелени точки. Позитивно е, че изиграхме два официални мача след принудителната пауза на доста футболисти. Надявам се те да са възвърнали формата си и съм сигурен, че утре ще се представим доста по-добре“, заяви Генчев преди отпътуването за Белгия.

„Сантана се завърна в състава, но за съжаление Сисиньо още не е готов за игра. Това е единствената промяна в сравнение с групата от мача срещу Тотнъм в Лондон“, допълни треньорът на Лудогорец.

„Антверпен е изключително добър отбор и неслучайно има 9 точки. От три години играе по един и същи начин. Има изграден стил и много синхрон между футболистите. Въпреки това има своите слабости. За мен е по-важно нашият отбор да покаже истинското си лице“, завърши Станислав Генчев.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 антрашпиц

    4 3 Отговор
    Не сте свикнали ли..?Амчи свиквайте.Време ви е.Май се имате за някакъв гранд.Първите години ви уважавах-играехте със сърце,такова каквото липсва при сините и червените.Ама сега и вие свикнахте да се свири винаги за вас в "а" групата.Тез прехвалените чужденци дет ги взехте май и за чеп за зеле не стават,а?По-слаби сте от всякога.Поне би трябвало да ви успокоява това,че левски и цска също са умряло слаби.
  • 2 гларус

    3 0 Отговор
    Много нови състезатели и Върба са причината.Предстои сработка и пак ще мачкат