3 Декември, 2020 13:32 6 745 14

Илиана Раева с нов пост след скандала с Нешка Робева

  • илиана раева-
  • нешка робева-
  • художествена гимнастика

Нешка Робева бе афектирана от случилото се с ансамбъла ни след завършилото Европейско първенство в Киев и побърза да изкаже мнението си, а Раева не ѝ остана длъжна


Президентът на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева, направи любопитно изказване във Facebook след разразилия се скандал между нея и легендарната треньорка Нешка Робева.

Нешка Робева бе афектирана от случилото се с ансамбъла ни след завършилото Европейско първенство в Киев и побърза да изкаже мнението си, а Раева не ѝ остана длъжна.

Публикуваме съобщението на Раева без редакторска намеса:

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!

В създадения грозен конфликт от Нешка след успехите ни на Европейското първенство в Киев, бих искала да благодаря от цялото сърце и душа за безценната и искрена подкрепа тук, в профила ми и на страницата ми във фейсбук на многобройните познати и непознати приятели, на колегите ми в художествената гимнастика в България, на колегите ми по света, на бившите български треньори и специалисти живеещи отдавна в чужбина и България, на треньорите и състезателките на националния отбор, на популярните известни личности в България от различните социални сфери, на известни и не толкова известни журналисти, на министъра на спорта Красен Кралев, на бивши политици, на любими мои доктори-професори, на една специална жена Maria Arabadjieva, на многобройните ни истинските фенове на красивия ни спорт!

Благодаря ви

Изпълнихте душата ми с вяра, топлина и любов!

Бъдете здрави!

ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ!🙏🏻 В създадения грозен конфликт от Нешка след успехите ни на Европейското първенство в Киев, бих...

Публикувахте от Iliana Raeva в Сряда, 2 декември 2020 г.


Поставете оценка:
Оценка 2.5 от 18 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Риси

    31 0 Отговор
    Заглавието навежда на мисълта, че някой пости. А не публикува. Свършиха ли българските думи, в които няма двусмислие?
  • 2 нов симптом

    46 2 Отговор
    гладна и жадна, хиена !!
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 На Илияна Раева

    53 4 Отговор
    мястото и не е във федерацията изобщо, а да е председател е абсурд.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Анонимен

    21 38 Отговор
    Нешка е дала много на БЪЛГАРИЯ, но си остава КОМУНИСТ, все ще гледа да навреди на други хора и да се облагодетелства , да се представи загрижена,но да оплюва, за база за сравнение-ГАЙДАРСКИ УНИЖИ ЧИРКОВ, НИНОВА -СТАНИШЕВ, ГЕРГОВ,МИКОВ И ПОЛОВИНАТА БСП!ПЪРВАНОВ УНИЖИ ДЯНКОВ с ченгеджийски записи!РАДЕВ УНИКАЛЕН ЗЛОБАР!ТАКИВА СА!
  • 7 Ваня

    5 19 Отговор
    Аз мисля, че това е спор между тях и не е редно да се взима страна. Май са прави и двете.
  • 8 определение

    37 3 Отговор
    Раева е една самовлюбена, властна, неблагодарна и злобна женица. Волът като рие, пръстта пада върху него. Нешка Робева е на светлинни години пред нея!
  • 9 Аууууу

    34 3 Отговор
    Издигна ми се в очите Илианчето. Чак оня министър на спорта Красен Кралев я подкрепил!!!! Че и доктори-професори ! Значи има нужда от подкрепа, а не може да бъде честен боец кат Робева.
  • 10 цербер

    14 1 Отговор
    ПрезидентКАТА на Българската федерация по художествена гимнастика - Илиана Раева
  • 11 Левски 1914

    3 30 Отговор
    Г – жо Раева не и обръщай внимание на тая дъртофелница.
  • 12 Просто човек

    25 3 Отговор
    Илиана Раева е една тъпа мутреса!
  • 13 Пенев

    2 13 Отговор
    Ако не можеш да помогнеш, недей да пречиш. Нешка напоследък се държи като дърта свекърва. Като не прави нищо, да не плюе. Стига с тоя руски начин на говорене - от всяко нещо скандал.
  • 14 ТОЧКАТА

    0 0 Отговор
    ....пост 1/ПАЗИ ЗНАМЕТО!!!!Ама то тази едва ли знае кой ПАЗАРЕН флаг е над главата и*