Last news in Fakti

6 Декември, 2020 15:18 1 821 6

Сухия: Не трябваше Домовчийски да бие дузпата

  • локомотив (пловдив)-
  • ботев (враца)-
  • 1:0-
  • антони здравков

Нормално е да загубиш, когато не успееш да отбележиш положенията си, заяви Антони Здравков след загубата на Ботев (Враца) от Локомотив (Пловдив)

Сухия: Не трябваше Домовчийски да бие дузпата - 1
Снимка: БГНЕС/АРХИВ

Старши треньорът на Ботев (Враца), Антони Здравков-Сухия, остана разочарован от неумението на неговите момчета да реализират положенията си, губейки с 0:1 срещу състава на Локомотив (Пловдив) като домакин.

Наставникът също така сподели, че Валери Домовчийски е взел самосиндикално решение да изпълни 11-метровия наказателен удар в края на мача.

„Нормално е да загубиш, когато не успееш да отбележиш положенията си. В първото полувреме играха по-добре от нас, не се справяхме с фланговите атаки. През втората част доминирахме, за да опитаме да вкараме гол, но не успяхме, за съжаление“, започна Здравков.

„Всеки може да пропусне дузпа. Той обаче не трябваше да изпълнява дузпата, беше самосиндикално решение. За жалост, не се оказа добро решение“.

„Разликата дойде от подобрението в разположението ни по терена. Започнахме да доминираме. Нямаме проблем физически, но имаме доста играчи, които не са играли от известно време и не са напълно готови за мачовете. Надявам се, все пак, че хората, които влязоха в игра, ще успеят да оправдаят доверието“, завърши наставникът.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 11 метра

    1 0 Отговор
    защитник- с ``топ``удар...!
  • 3 Махмуд

    1 0 Отговор
    Сухия е като Мокрия, само че Сух.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Смях

    2 0 Отговор
    Здравков , кво си занареждал като вдовица за гуй , поради някаква дузпа , вие на финала за Шампионска Лига ли играхте?
  • 6 Да му го НАМААМ

    2 0 Отговор
    на думузчикиджийски,дупето му майчино 700 евро ми изгорели на гол/гол