9 Декември, 2020 13:45 2 298 1

Ювентус и Юнайтед подготвят интересна размяна на звездите си

  • пол погба-
  • пауло дибала-
  • ювентус-
  • манчестър юнайтед-
  • футбол-
  • селекция

Погба не е щастлив в Англия, нещо, за което потвърди и агента му Мино Райола

Ювентус и Юнайтед подготвят интересна размяна на звездите си  - 1

Ювентус иска да върне Пол Погба в редиците си и ще се опита да го стори, чрез размяна с Пауло Дибала, съобщава Танкреди Палмери.

Погба не е щастлив в Англия, нещо, за което потвърди и агента му Мино Райола и търси ново предизвикателство в най-скоро бъдеще. Торинци имат огромното желание да си върнат французина, който бе част от тима в периода от 2012 до 2016 година. Именно там екстравагантния халф прекара и най-силните си години.

По всичко изглежда, че Ювентус и Дибала няма да се разберат за нов договор и най-икономично за "бианконерите" ще излезе да се опитат да го разменят за Погба без да доплащат, добавя още журналистът на "Tuttomercatoweb". Пауло се намира в изключително слаба форма в последните месеци и ясно дава индикации, че не му се играе вече в Торино.

"Старата госпожа" и "червените дяволи" ще се опитат да направят размяната на звездите си още през януари.

Друг топ клуб, който има желание да привлече Пол Погба е Реал Мадрид.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коцалиев

    0 1 Отговор
    А жените си, кога ?