Last news in Fakti

9 Декември, 2020 17:19 1 361 1

Треньорът на РБ Лайпциг: Моите футболисти са машини!

  • нагелсман-
  • дузпа-
  • манчестър юнайтед-
  • рб лайпциг-
  • шампионска лига-
  • машини

"За мен това не е дузпа, а нормално единоборство", коментира дузпата за Юнайтед Юлиан Нагелсман

Треньорът на РБ Лайпциг: Моите футболисти са машини! - 1
Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на РБ Лайпциг Юлиан Нагелсман нарече играчите си машини, след като победиха Манчестър Юнайтед с 3:2 и продължават напред в Шампионската лига за сметка на прославения английски тим.

"Доста се изнервих в края на мача, но като цяло играхме много силно. Много повече владеехме инициативата от противника. Момчетата изпълниха плана, който бяхме очертали за мача, особено през първото полувреме. Но най-много съм доволен, че всички се бореха до края на силите си. Преди мача казах, че не искам да ме питат за боевите качества на играчите, защото знам какви са моите футболисти. И днес те отново доказаха това, доволен е Юлиан Нагелсман.

И добави, че има претенции към съдията за дузпата, която е отсъдена в полза на Манчестър Юнайтед, както и за игра с ръка на Хари Магуайър при второто попадение в тяхната врата.

"За мен това не е дузпа, а нормално единоборство. Но генерално ние не трябваше да отстъпваме назад в тази ситуация, а да се защитаваме по-добре.

"При второто попадение за Юнайтед също имам претенции, защото мисля, че ръката на Магуайър е върху топката. Гледах ситуацията от четири възможни гледни точки и пак е трудно да се даде категоричен отговор. Но си мисля, че беше игра с ръка и трябваше да се отсъди. Но сега вече няма значение. Приключихме, момчетата се сбиха. Момчетата са машини, те показаха това отново днес и ме направиха щастлив.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 До Стоичков и компания

    6 1 Отговор
    Вижте го този треньор! Моуриньо е като детско колело пред него! Поради травмите е стоял на скамейката много, и там е придобил качествата на невероятен треньор! Имал е време да разсъждава и да става по-добър! Ето такива футболисти търсете за да станат треньори! Вижте, по малък е и от Меси и Роналдо, а е по зрял и от Алекс Фъргюсън! Това момче ще остави златна история след себе си!