Last news in Fakti

10 Декември, 2020 10:40 1 425 7

Христо Стоичков: На "Олимпико" вълците не бяха страшни! Довършете ги в София, армейци!

  • христо стоичков-
  • рома-
  • цска-
  • футбол

ЦСКА приема Рома в София в последен мач за двата тима от груповата фаза на Лига Европа

Христо Стоичков: На "Олимпико" вълците не бяха страшни! Довършете ги в София, армейци! - 1
Снимка: БГНЕС

Христо Стоичков не изневери на себе си и продължи традицията да надъха футболистите на ЦСКА преди важен мач в Лига Европа. Легендата на „червените” призова възпитаниците на Бруно Акрапович да „довършат” римските „вълци” в София.

„На „Олимпико“ вълците не бяха страшни! Довършете ги в София, армейци! Играйте и се наслаждавайте”, написа Стоичков в официалния си профил във „Фейсбук”.

ЦСКА приема Рома в София в последен мач за двата тима от груповата фаза на Лига Европа. „Червените” стигнаха до престижно равенство 0:0 в Рим в първия двубой между двата тима.

Снощи пък играчите на ЦСКА гледаха специално видео с головете на Христо Стоичков с „червената” фланелка. Така Бруно Акрапович се надява да счупи каръка и футболистите му да отбележат поне един гол от началото на сезона в Европа.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Мунчо от Бяла черква

    10 2 Отговор
    Чекийката не си е пил хапчетата против халюцинации.

    Коментиран от #7

  • 2 един от многото

    8 1 Отговор
    То ако ставаше с гледане , кучетата щяха да станат касапи!
  • 3 ОРАНЖЕВИ КЛЕТНИЦИ

    8 4 Отговор
    Довършете ги ... Ха-хаха ... Рома идват с третия състав в София, а на Олимпико също излязоха с резерви. Важното е оранжевите армейци да се навиват за победа, а още по-важно за тях би било да отбележат поне един гол в тези групи. Нали не смятате, че ако на Рома им трябваха победи в тези мачове - оранжевите клетници щяха да имат каквито и да е шансове?!

    Коментиран от #4

  • 4 Бонговец

    5 5 Отговор

    До коментар #3 от "ОРАНЖЕВИ КЛЕТНИЦИ":

    БРАВО ИЦЕ!!! Рома ако искат да идват и с осмия състав. Ако ЦСКА победи ще победи Рома и навсякъде ще пише ЦСКА победи рома. А телетата да се радват на победата над титулярите на Партизан червен бряг. И да тренират добре щото Хебър им точи ножа за баража за влизане/оставане в А група
  • 5 аз съм Веска

    5 4 Отговор
    Браво на Камата - ТЯЛОТО/ ОТБОРЪТ/ ВЪРВИ СЛЕД ДУХА .
    КАТО СЕ СЕТЯ ЗА ПЕНАТА , СИГУРНО ИМА НЕЩО В ТОЗИ ЧОВЕК, КОЕТО Е КАРАЛО ФУТБОЛИСТИТЕ НИ ДА СА КАТО БУЛДОЗЕРИ НА ТЕРЕНА . А МОЖЕ И ТОЧНО ТОВА , ДА Е НАСЛЕДИЛ И СТОИЧКОВ .
    МАЙ НИ ТРЯБВАТ И БАРАБАНИ , МАЛКО ПРЕДИ МАЧ .
  • 6 йокин

    2 1 Отговор
    С кво,ще ги довършат,ДОМАТИТЕ,ЯЙЦАТА,УПОТРЕБЕНИ,ои ПРОТЕСТИРАЩИТЕ?
  • 7 ЦСКА би Рома

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "Мунчо от Бяла черква":

    Наистина хубава победа с отлична игра за ЦСКА. Акрапович направи някои изненадващи рокади, но не стана ясно защо смени голмайстора на ЦСКА и защо трябваше да пуска резервите, вместо да търси още по убедителна победа? Все пак победа срещу Рома не трябва да се подценява, защото само един футболист на Италианците струва три пъти повече от Българския отбор. Борха Майорал, Педро Родригез, Амаду Диавара, Крис Смолинг са доказани играчи оценени за над 100 милиона евро!!! Браво на ЦСКА!!!