10 Декември, 2020 09:16 2 663 5

Чикаго Файър обяви официално трансфера на Станислав Иванов

  • станислав иванов-
  • левски-
  • чикаго файър-
  • футбол

Американците подписаха с 21-годишния футболист до 2023 година с опция за удължаване на договора му с още една година

Чикаго Файър обяви официално трансфера на Станислав Иванов - 1
Снимка: БГНЕС

Чикаго Файър също обяви официално трансфера на крилото на Левски Станислав Иванов. Американците подписаха с 21-годишния футболист до 2023 година с опция за удължаване на договора му с още една година. Ето какво обяви спортният директор на клуба Георг Хайтц на официалния сайт.

"Продължаваме да градим силен и конкурентноспособен отбор за 2021 година, а дори и за по-дълго. Важно бе, че взехме още един млад и талантлив футболист. Станислав е динамично и работливо крило, който ще пасне идеално на нашия стил. Очакваме той да бъде ключова фигура в отбора за дълго време", заяви Хайтц.

Иванов запълва четвъртата квота за чужденец в отбора. Освен това той е четвъртото попълнение на Чикаго на играч под 23 години. Като цяло американският тим има изключително млад състав, като 16 от 30-те футболисти, картотекирани за сезон 2021 година, са под 23 години.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Който го може го може

    7 0 Отговор
    Сега ще бъде продаден на двойна цена. Наско глупака да налага Перуката заради приятелството си с голямата Перука.
  • 2 3,14К

    1 0 Отговор
    Хубавото е ,че Раев осигури неустойката към Хубчев и няма да има дела.
  • 3 The Pest

    1 0 Отговор
    До колкото познавам стила на работа с американските спортисти , след една година ще е животно . Първенството тук не е много силно в сравнение с европейските , но се работи много физически с играчите и по малко тактически . Не съм го гледал много момчето , но ми изглежда малко кекав , така че може и да е попаднал на добро място .
  • 4 От чужбина

    1 2 Отговор
    Американските футболни отбори са за футболисти пред пенсия или вече в пенсия. Младите таланти трябва да се развиват в европейски отбори. Силният футбол е в Европа, не в щатите.
  • 5 vhv

    0 0 Отговор
    По-добре там, от колкото в София /Левски/. Фен съм на ЦСКА, но в това момче има много!