Last news in Fakti

10 Декември, 2020 10:57 2 989 6

Ето каква сума виза в касите на Левски от трансфера на Станислав Иванов

  • станислав иванов-
  • футбол-
  • левски-
  • чикаго файър-
  • трансфер

Вчера двете страни официално обявиха, че са постигнали договорка за сделката, която ще влезе в сила на 1 януари 2021 година

Ето каква сума виза в касите на Левски от трансфера на Станислав Иванов - 1
Снимка: БГНЕС

От трансфера на нападателя на Левски Станислав Иванов в Чикаго Файър в касите на стадион „Георги Аспарухов” ще влезе сериозна сума.

Вчера двете страни официално обявиха, че са постигнали договорка за сделката, която ще влезе в сила на 1 януари 2021 година. Договорът на Иванов с бившия клуб на българската легенда Христо Стоичков ще бъде до 2023, с опция за удължаването му с още една година.

Според информациите в Америка, Чикаго Файър ще плати на Левски сумата от 300 000 евро, която би била сериозна финансова инжекция за „синия” клуб, който е в сериозни затруднения.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Левски

    10 1 Отговор
    За първи път в цялата история ще се бори да не изпадне. Просто с чалгари не става. Едно време имаше казарма и ред, имаше здравеопазване, образование, силна икономически БЪЛГАРИЯ, а днес всичко е разпад. ПРОСТАКА съсипа БЪЛГАРИЯ, на дъното по всички показатели и първи по СМЪРТНОСТ в Европа.

    Коментиран от #2

  • 2 Сандо

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Левски":

    Ще допълня.Прави ли ви впечатление,че все повече черни момчета играят в отборите?Преди време един го обясни така:Черните деца са бедни и се борят за доброто си бъдеще.Белите деца имат всичко,те са задоволени,безволеви и нямат способността да се борят за бъдещето си.
  • 3 Кой68

    1 0 Отговор
    😥😥😥😥😥После защо няма футбол....
  • 4 ХАРОН

    3 1 Отговор
    Не знаех че 600 хил лева е сериозна цена за един от най- переспективните футболисти в България? Бас държа, ме до година и половина ще е в Лудогорец по схемата на Недялков от отбора на Ганчев.
  • 5 Мим33

    3 1 Отговор
    300 000 хил Евра ,не е чак толкова голяма сума за млад талант,но все пак е нещо,отколкото нищо....
  • 6 Луд фен

    1 1 Отговор
    Тези трябва да са луди да дадат толкова пари за такъв посредствен футболист . Всъщност реалната сума е доста по-малка .