Last news in Fakti

10 Декември, 2020 12:22 1 315 3

В Италия: Заплахата ще дойде от Али Соу!

  • рома-
  • цска-
  • футбол-
  • лига европа

Рома вече се е класирал за фазата на елиминациите, но със сигурност не иска да губи в последния си двубой

В Италия: Заплахата ще дойде от Али Соу! - 1
Снимка: БГНЕС


Заплахата за Рома ще дойде от Али Соу, гласи италианския vocegiallorossa. Направени са подробни анализи на представянето на ЦСКА в последните мачове, сменената тактика от новия треньор Бруно Акрапович, както и възходът в играта на отбора.

"Заплахата ще дойде от Али Соу. Рома вече се е класирал за фазата на елиминациите, но със сигурност не иска да губи в последния си двубой. "Вълците" ще имат срещу себе си подреден съперник. Те трябва да внимават най-вече за нападателя Али Соу, който отново започна да влиза във форма и се разписа в последните 3 шампионатни мача на отбора. Той е имал досег със Серия "А" като играч на Киево и е наясно какво ще му предложи Рома", се казва в материала, цитиран от "Тема Спорт".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ЛЕВСКИ 1914

    5 3 Отговор
    Не се плашете умряло куче не хапе.
  • 2 реакция

    2 1 Отговор
    От АЛи соу дървото заплахата ще дойде, ама за ЦСКА, като пак изпусне някоя 100-процентова ситуация. или дузпа.
  • 3 един от многото

    1 1 Отговор
    Али Соу сам се пази , така , че не го бройте като голмайстор, Куче което много лае , не хапе!