Last news in Fakti

11 Декември, 2020 20:58 2 368 5

Селекционерът на Замбия бе обвинен в сексуално насилие над сервитьорка

  • замбия-
  • милутин средоевич-
  • сексуално насилие-
  • футбол

Средоевич има опит като селекционер и с националния отбор на Уганда, който води в турнира Купа на Африка през 2017

Селекционерът на Замбия бе обвинен в сексуално насилие над сервитьорка - 1

Селекционерът на националния отбор по футбол на Замбия - Милутин Средоевич, бе обвинен в сексуално насилие над сервитьорка в крайморския южноафрикански град Порт Елизабет. Съдебните власти в страната обясниха, че 51-годишният мъж се е явил в полицията за снемане на показания.

Властите в Република Южна Африка съобщиха, че Средоевич не е признал вината си и е на свобода срещу 10 хиляди ранда. Той ще се яви в съда на 25 февруари.

Средоевич има опит като селекционер и с националния отбор на Уганда, който води в турнира Купа на Африка през 2017. Той е бил начело също и на клубните отбори Орландо Пайрътс от Република Южна Африка и Замалек от Египет.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 2 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Малката Цека

    2 0 Отговор
    кавко е слекционер?

    Коментиран от #2, #3

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Дедовия

    2 0 Отговор

    До коментар #1 от "Малката Цека":

    Нещо като нашите клеционери!
  • 4 бай Спас

    0 1 Отговор
    Ресторантите в Порт Елизабет са пълни с бели английски говорящи свине.Целта е да го обрулят колкото могат.Абсолютна глупост е в ЮАР да се занимаваш с бели.Далеч по сигорно е черна, калърка или ако си в региона на Натал-индийка.Моя съвет за всеки решил да посети това мето е да стой на солидна дистанция от англичани.А на сърбина ще му струва пари...няколкото думи и закачки които и е казал.
  • 5 бай Спас

    0 1 Отговор
    Всъшност това за което го съдят е,че като го попитала дали иска захар в кафето,той и казал че иска друго сладко нещо...на подобна шега черна щеше да се засмее и да се зарадва на бакшиша които и оставяш...но английското бяло говедо те дава на съд за да обрули нещо от теб.Абсурния свят в които живеем.И какъв го е търсил в Порт Елизабет,а не си стой в Лусака и да се задява с черните един господ знае,но човек от акъла си пати.