Last news in Fakti

11 Декември, 2020 21:33 2 201 2

Неймар: Вече се отказах от баскетбола, сега съм геймър

  • неймар-
  • футбол-
  • псж-
  • фифа

Преди няколко дни Неймар не попадна и в Идеалния отбор на годината на Международния институт по футболна история и статистика IFFHS

Неймар: Вече се отказах от баскетбола, сега съм геймър - 1
Снимка: БГНЕС

Звездата на Пари Сен Жермен Неймар показа разочарованието си, че не е сред тримата финалисти за наградата на ФИФА - The Best, за най-добър футболист на 2020 година. Кандидати за приза са Роберт Левандовски, Кристиано Роналдо и Лионел Меси, но не и бразилецът.

Преди няколко дни Неймар не попадна и в Идеалния отбор на годината на Международния институт по футболна история и статистика IFFHS. Тогава неговият приятел Тиаго Силва се пошегува в Инстаграм, коментирайки:

“Неймар беше в "балона" на НБА. Той, ЛеБрон Джеймс, Антъни Дейвис и останалите.” Нападателят на свой ред отговори: “Да, взеха ме. Ти поне игра финал на “Ролан Гарос””, намеквайки, че защитникът също не е попаднал в този отбор.Оказа се, че тази шеговита история си има продължение, и то дойде веднага след новината за тримата финалисти за наградата The Best. Този път Неймар използва Туитър, за да изрази своето негодувание. “Тъй като не ми се получи с тениса, ще се захвана с баскетбол”, написа той. Само няколко минути след това той добави: “Вече се отказах от баскетбола, сега съм ГЕЙМЪР”.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Падам за дузпа

    8 4 Отговор
    За Неймар само циркова награда "най-добър клоун" !
  • 2 Алфа Чакал

    2 4 Отговор
    Не ме кефи като футболист.Кристиано и Меси са коренно различни ,но си имат свойте качества и са легенди ,а тоя .....