14 Декември, 2020 16:56 2 154 0

Шокираща новина за Аталанта! Звездата на тима ще напусне още през януари

  • аталанта-
  • алехандро гомес-
  • джан пиеро гасперни-
  • футбол

Алехандро Гомес е имал скандал със страши треньора Джан Пиеро Гасперни

Шокираща новина за Аталанта! Звездата на тима ще напусне още през януари  - 1

Капитанът и легенда на Аталанта Алехандро Гомес е пред угрозата да напусне клуба съвсем скоро. Аржентинската звезда на тима е имал скандал със страши треньора Джан Пиеро Гасперни на мача срещу Митдиланд от Шампионската лига на 1 декември. От тогава той не попада в игра за Аталанта, а според Фабрицио Романо - Папу ще напусне още през януари, когато най-вероятно клуба ще се опита да потърси трансферна сума за него.

Атакуващия халф е в клуба от вече далечната 2014 година, когато пристигна от украинския Металист.

Лошата новина за бергамските е, че всичко това ще се случи преди жизнено важните двубои с Реал Мадрид в Шампионската лига през февруари.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА