Last news in Fakti

14 Декември, 2020 21:02 1 728 0

Бивш съотборник на наш екс национал обвинен в опит за убийство

  • никола малбаша-
  • милен петков-
  • футбол-
  • убийство

Малбаша се крил в продължение на 10 дни, но накрая се предал на полицията

Бивш съотборник на наш екс национал обвинен в опит за убийство - 1

Висшата прокуратура в Белград повдигна обвинителен акт срещу бившия футболист Никола Малбаша по подозрение, че е намушкал с нож своя познат Игор Нешкович на 8 юли, а следствие на това мъжът е получил тежки, животозастрашаващи наранявания.

Обвинението е в опит за убийство. Малбаша се крил в продължение на 10 дни, но накрая се предал на полицията.

Бившият футболист е заподозрян, че умишлено се е опитал да отнеме живота на Игор Нешкович, като го е намушкал няколко пъти, докато двамата са в колата на пострадалия. Твърди се, че двамата имат неуредени финансови отношения.

Малбаша е бивш сръбски национал. Кариерата му минава в Сърбия, Русия, Гърция и Китай. Бил е съотборник на бившия ни национал Милен Петков в АЕК Атина.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА