Last news in Fakti

14 Декември, 2020 21:36 1 890 3

Футболист на Рома е наказан заради богохулство

  • рома брайън-
  • кристанте-
  • футбол-
  • богохулство

Кристанте реагира бурно и изрече куп псувни, след като си вкара автогол в мача с Болоня, спечелен от „римските вълци” с 5:1

Футболист на Рома е наказан заради богохулство - 1
Снимка: БГНЕС

Футболистът на Рома Брайън Кристанте бе наказан заради богохулство, обявиха от Дисциплинарната комисия на Серия А. Поради тази причина той е със спрени състезателни права за един мач.

Кристанте реагира бурно и изрече куп псувни, след като си вкара автогол в мача с Болоня, спечелен от „римските вълци” с 5:1.

„Кристанте произнася богохулен израз в 23-ата минута на първото полувреме”, съобщиха от Серия А без да уточняват каква точно е фразата.

От централата още допълват, че на телевизионните записи ясно се вижда провинението на 25-годишния футболист.


Поставете оценка:
Оценка 1 от 1 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    1 1 Отговор
    Дива работа!
  • 2 Най-вероятно

    4 0 Отговор
    е казал: "porco Giuda". В Рим поне, се ползва често. В сравнение с българските и сръбските псувни, не е кой знае какво...

    Коментиран от #3

  • 3 Дио

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "Най-вероятно":

    Porco Dio мисля, че каза