Last news in Fakti

16 Декември, 2020 17:30 2 231 2

Лапорта: Случаят на Меси е уникален, не е като на Роналдо!

  • лионел меси-
  • футбол-
  • барселона-
  • жоан лапорта-
  • барса

Той би могъл да бъде сред малкото футболисти като Пеле, които са играли само в един отбор

Лапорта: Случаят на Меси е уникален, не е като на Роналдо! - 1
Снимка: БГНЕС

Кандидатът за нов президент на Барселона Жоан Лапорта коментира несигурното бъдеще на Лионел Меси на "Камп Ноу". Бившият шеф на клуба се надява, че ще успее да задържи суперзвездата при каталунците, ако спечели предстоящите избори за ръководния пост.

"Ще използваме всички наши умения, за да остане Меси при нас. Продажбата на Кристиано Роналдо от страна на Реал Мадрид беше при други обстоятелства, случаят на Меси е уникален. Той би могъл да бъде сред малкото футболисти като Пеле, които са играли само в един отбор. Лео не се вълнува само от пари. Ще му направим добра финансова оферта, но няма да достигнем до това, което могат да му предложат други клубове. С Лео имам много добри взаимоотношения. Той обича Барселона. Убеден съм, че той иска новият президент да му направи предложение. То ще се основава на конкурентоспособен отбор, който може да спечели Шампионската лига. Ако аз направя това предложение, ще го изпълня. Имам късмета да разполагам с доверието на Лео. Сега обаче не е моментът да говоря за Меси - първо трябва да стана президент", заяви Лапорта пред "Радио Марка".


Поставете оценка:
Оценка 3 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Зайко Байко многознайко

    5 1 Отговор
    Каква ще да е таэи оферта? Установявам, че обикновените хора, които се въэхищават беэумно на ритнитопковците, които на техен гръб эаработват милиони эа такива пари няма да им стигнат няколко живота!? Дядо ми Мъдрият Эаек каэваше така :" Докато има телета , ще има и касапи"! Окаэа се прав и тоэи път!
  • 2 зидан

    2 0 Отговор
    Лео иска да играе в шампионската лига,а това нещо барЦелона не може да му го даде догодина...