16 Декември, 2020 19:11 7 910 3

Разследването на смъртта на Марадона преминава през нов обрат

  • диего марадона-
  • футбол-
  • максимилиано тримарчи-
  • андреа тримарчи-
  • разследване

Разследващите органи са иззели мобилен телефон от Максимилиано Тримарчи, разпознат от медиите в страната като брат на Андреа Тримарчи, който се е грижил за сметките на Диего

Разследването на смъртта на Марадона преминава през нов обрат - 1
Снимка: БГНЕС

Разследването на смъртта на Диего Марадона преминава през нов обрат. Аржентинските власти сега са направили обиск в дома на брата на счетоводителя на футболната легенда.

Разследващите органи са иззели мобилен телефон от Максимилиано Тримарчи, разпознат от медиите в страната като брат на Андреа Тримарчи, който се е грижил за сметките на Марадона.

Според запознати, Максимилиано Тримарчи е бил в къщата, в която световният шампион от 1986 г. прекара последните дни от живота си след операцията на мозъка. Той обаче не е споменал пред властите, че е бил във въпросното жилище. Доказателство за това е негова снимка с Марадона, но която той носи сомбреро, а Дон Диего пуши пура.

Разследването на смъртта на Марадона преминава през нов обрат

Както е известно, Диего Марадона почина на 25 ноември от сърдечна недостатъчност. Това стана само няколко дни, след като той беше изписан от болница след претърпяна операция за премахване на мозъчна аневризма.

„Изземането на мобилния телефон е важно, тъй като може да излязат нови доказателства за разследването“, твърди източникът на медиите.

Освен това Максимилиано Тримарчи е бил личен шофьор на Аугустина Косачов, която беше психиатър на Марадона и беше в екипа, грижещ се за футболната легенда след излизането от болницата. Домът и офисът на Косачов също бяха претърсени от полицията.


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Азид

    4 1 Отговор
    Умрял е от тромбоза следоперативна, а не от сърдечна недостатъчност. Смъртта от сърдечна недостатъчност има други симптоми.
  • 2 Алфа Вълкът

    5 0 Отговор
    Тия братче като нашата мафия - само си сменят позициите, но не напускат клана!
  • 3 Отец прецакий

    6 3 Отговор
    Б0г да го прости поживея си .......