Last news in Fakti

17 Декември, 2020 16:54 1 887 1

Теглят жребия за Купата на България веднага след ЦСКА - Левски

  • купа на българия-
  • жребий-
  • футбол

До тази част на турнира стигнаха 16 отбора

Теглят жребия за Купата на България веднага след ЦСКА - Левски - 1
Снимка: БГНЕС

Жребият за 1/8-финалите за Купата на България ще се тегли в ефира на DIEMA SPORT, непосредствено след края на мача ЦСКА - Левски в петък.

До тази част на турнира стигнаха 16 отбора. 13 са от efbet Лига - ЦСКА, Локомотив Пловдив, Берое, ЦСКА 1948, Черно море, Левски, Царско село, Славия, Етър, Монтана, Ботев Враца, Арда, Ботев Пловдив. Компания им правят още Черноморец Балчик и Беласица.

Предстои да се изиграе мачът между Спортист Своге и Лудогорец, който ще определи и последният участник в следващата фаза на турнира.

Срещите ще се изиграят в началото на март 2021 година и победителят ще бъде излъчен в един мач. Домакин ще бъде тимът, който бъде изтеглен първи в жребия.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 1 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Смехурко

    0 0 Отговор
    Левски да се предаде служебно, мачът е излишен