Last news in Fakti

17 Декември, 2020 19:40 2 393 5

Лудогорец с грешна стъпка в Кърджали (ВИДЕО)

  • арда кърджали-
  • футбол-
  • лудогорец-
  • efbet лига

Шампионите на два пъти излизаха напред в резултата, но домакините не се дадоха и стигаха до изравняване, което в крайна сметка им донесе точката срещу тима от Разград - 2:2

Лудогорец с грешна стъпка в Кърджали (ВИДЕО) - 1

Отборът на Лудогорец не успя да победи тима на Арда при гостуването си в Кърджали в отложен мач от 8-ия кръг на efbet Лига. Шампионите на два пъти излизаха напред в резултата, но домакините не се дадоха и стигаха до изравняване, което в крайна сметка им донесе точката срещу тима от Разград - 2:2.

Срещата бе равностойна в голяма част от битката, но все пак "орлите" могат да съжаляват малко повече, че не стигнаха до успеха, тъй като имаха повече чисти положения. Домакините също можеха да стигнат до трите точки, но все пак равенството може да се приеме като успех за тях.

В 11-ата минута обаче гостите откриха резултата. Кирил Десподов опита да комбинира със свой съотборник, но топката рикошира в играч на Арда, което се оказа добър вариант, тъй като това се оказа двойно подаване за крилото на "орлите" и той се озова сам срещу вратаря. Последва хладнокръвен удар и това означаваше 1:0 в полза на шампионите.

Скоро обаче Арда изравни. Грешка на Светослав Дяков даде топката на Иван Коконов, който намери отлично Делев в наказателното поле и с хубав удар с десния крак изравни.

В 32-ата минута гостите поискаха дузпа. При опит на Ману да потърси съотборник в наказателното поле, Стоев игра с ръка, но съдията не отсъди нищо.

В началото на втората част Лудогорец имаше няколко добри ситуации да поведе. На два пъти Елвис Ману пропусна - веднъж с левия крак и веднъж с глава. Домакините също имаха няколко опасни атаки, но не съумяха да създадат нещо сериозно пред Илиев.

Така се стигна до 69-ата минута, когато шампионите излязоха напред. При едно центриране от ъглов удар на Десподов Драгош Григоре се извиси над защитата и реализира за 2:1 в полза на тима си с глава.

В 84-ата минута обаче Арда отново изравни. Леони центрира отляво, а Тилев стреля с глава. Топката се отби в гредата, но попадна на крака на Жуниньо, който на празна врата направи 2:2.


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ФЪН

    15 1 Отговор
    Бравус, на арда ....
  • 2 Мен

    5 5 Отговор
    Много черно тото в тоя футбол. Всичко е наредено в бг футбол
  • 3 ЖОРО

    12 1 Отговор
    ДОМУЗ АГА ЗАГИВА И ОТИВА ПРИ БАЙ СТАВРИ...МНОГО ОБИЧА ГЕЛОСАНИ И ЗАЛИЗАНИ..
  • 4 един от многото

    8 0 Отговор
    Много отбори ще я патят с четата на Белия. Много поздрави на умните управници на Ботев които си изгониха треньора направил най добрите канарчета в последните години и за награда го натириха.
  • 5 Мен

    5 0 Отговор
    Вижте само шампионата как се казва и кажете че не е наредено всичко (ефбет лига)