Last news in Fakti

18 Декември, 2020 09:15 2 290 5

Али Соу предизвика спешна среща на стадион „Българска армия“ преди дербито

  • али соу-
  • цска-
  • левски-
  • -
  • цска-левски

Оферти за Соу не липсват, но „червените“ шефове искат той да помогне за атака на шампионската титла

Али Соу предизвика спешна среща на стадион „Българска армия“ преди дербито - 1
Снимка: БГНЕС

Несигурното бъдеще на Али Соу е предизвикало спешна сбирка на стадион „Българска армия“. Дилемата е дали гамбийската звезда да бъде продаден или да остане в ЦСКА, пише „Труд“. Договорът му е до 2022 година.

Оферти за Соу не липсват, но „червените“ шефове искат той да помогне за атака на шампионската титла. След идването на Бруно Акрапович като треньор нападателят си върна голмайсторския нюх и вкарва гол след гол.

Скаути на няколко чуждестранни отбора ще бъдат на стадион „Васил Левски“ за дербито с Левски. Причината не е само Соу, но и вторият капитан Валентин Антов. 20-годишният юноша на ЦСКА е една от най-апетитните хапки. В младежка възраст Антов беше обект на интерес от английския Мидълзбро. Но сега цената му се вдигна много, след като е неизменен титуляр в отбраната на ЦСКА, стана и национал на България.

Сериозен интерес от чужбина има и към Рафаел Енрике. Бразилското крило напоследък играе основна роля в схемата на „червените“. Заедно с Антов той е и футболистът с най-дълъг стаж в Борисовата градина.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Чичо

    9 4 Отговор
    Вземете му парите, тя титлата на 8 точки гела нема да я изтърве дорде бацо го крепи я със съдии я туй онуй ;)

    Коментиран от #3

  • 2 БПФ

    6 7 Отговор
    Значи дават ви 2 милиона за нападател, който вкарва гол веднъж на 10 мача... и вие се чудите ????

    Говорите за 19-годишния защитник Вальо Антов... че то него да го пуснете център-нападател, ще вкарва два пъти повече голове от палячото соу, бе !!!
  • 3 ЛЕВСКИ 1914

    1 11 Отговор

    До коментар #1 от "Чичо":

    Вярваш ли че някой ще даде и 2лв ца това дърво.?
  • 4 Пената от Мировяне

    6 1 Отговор
    Бийте днеска ФК,, Цоцка Драгойчева-Пощенец-ДинамоП-Спартак-Витоша-Лаффчис-Наско Раев2020 ,, и продавайте мързеливия гамбиец!
  • 5 Име

    0 3 Отговор
    Куц кон