Last news in Fakti

18 Декември, 2020 09:31 2 448 13

Ники Михайлов: Аз съм им го казал в съблекалнята

  • николай михайлов-
  • футбол-
  • левски-
  • цска-
  • цска-левски

Вратарят сподели с какви думи е мотивирал своите съотборници, както и разкри част от разговора с феновете на тима от преди няколко дни

Ники Михайлов: Аз съм им го казал в съблекалнята - 1
Снимка: БГНЕС


Капитанът на Левски Николай Михайлов даде специално интервю за NOVA, в което коментира своите очаквания преди дербито с ЦСКА. Вратарят сподели с какви думи е мотивирал своите съотборници, както и разкри част от разговора с феновете на тима от преди няколко дни.

„Аз съм им го казал в съблекалнята, че ще има много промени януари месец. Това е ясно. В това състояние определени хора трябва да си понесат последствията и да продължат напред. Казах им, че тази съблекалня, както е в момента, няма да бъде същата. И никога няма да бъде същата. Никога няма да бъдат същите хора, на същите места, по същия начин. Казах им: „Излезте и играйте за себе си, играйте за Левски!“. Защото за много от нас може да бъде последен мач, въобще за Левски. Може да отидеш да продължиш в друга държава, в друг отбор. Но в крайна сметка, ако обичаш Левски, вътре всички в съблекалнята твърдят, че го обичат, да направят всичко възможно да дадат максимума и да успеем да извлечем нещо от него. В крайна сметка виждам в очите, че ме разбират, въпросът е на терена дали ще го направим. Искрено се надявам“.

Капитанът на ЦСКА Петър Занев се закани, че „червените“ излизат да смачкат „сините“. Ето какво отговори Михайлов на това изказване:

„Като капитан на ЦСКА нищо друго не очаквам да каже. Аз какво мога да изляза да кажа. Надявам се ние да сме по-добрия отбор и да ги смачкаме тях. В крайна сметка е един мач“.

В сряда група фенове на Левски се срещна с футболистите на стадион „Георги Аспарухов“, а Николай Михайлов разкри част от разговора:

„Благодарих за подкрепата, която е била в последните месеци, защото без тях нас нямаше да ни има и, че аз това, което мога да обещая е, че всеки от нас ще даде максимума на възможностите си, дори и повече, защото имаме един последен мач и трябва да го изиграем на макс“, заяви Михайлов.


Поставете оценка:
Оценка 1.8 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Оффф

    26 3 Отговор
    Къв си ти бе, толуп?!? Дебелак!
  • 2 Страничен

    24 2 Отговор
    На тати толупчето! И той бил казал нещо си!
  • 3 Леле,леле

    27 3 Отговор
    На тоя чалгар,ако не беше баща му пияницата,щеше да пасе трева на Герена.Пълна нула !
  • 4 моряка

    19 1 Отговор
    По добре им кажи , че ако биете ще имат една чалготека и Николетка за десерт!
  • 5 Ужаст

    15 3 Отговор
    И тоя кypвapин ли почна да "Казва"!? Закривай!!
  • 6 Левскар

    20 1 Отговор
    Боже мили... единственния вратар в Бг, който пази без ръце и без да мърда от голлинията
  • 7 Пената от Мировяне

    12 2 Отговор
    Какъв ,, Леффски,, ,бе ?!!! От 1992г сте ФК,, Цоцка Драгойчева-Пощенец-ДинамоПродоволственик-Спартак-Витоша-Лаффчис92-Наско Раев 2020,,
  • 8 ЛЕВСКИ 1914

    7 10 Отговор
    ТИРЕТО Ивайло ТИРЕТО всички знаем как е създадено МЕНТЕТО от Микрето.

    Коментиран от #9

  • 9 Наск0 ануса

    2 4 Отговор

    До коментар #8 от "ЛЕВСКИ 1914":

    А така
  • 10 Наск0 ануса

    9 2 Отговор
    А така само динамо Витоша Подуяне

    Коментиран от #11

  • 11 иван

    0 1 Отговор

    До коментар #10 от "Наск0 ануса":

    Срам!Знаем само да се плюем!? До кога бе братя българи ?
  • 12 Отворко

    1 0 Отговор
    Добрите му години ,като вратар,отминаха отдавна ,но не може да му се отрече,че в изказванията си винаги е сдържан,точен и коректен.Има моето уважение на цесекар.
  • 13 кико

    2 0 Отговор
    Ами , за да бъде " Лефски" на този хал , един от тези , които го докараха до тук си и ТИ !!! И това не е от вчера или днес !!! Абе , ти за чеп на кацата със зелето не ставаш та камо ли за капитан ! Не зная сега като какъв се изживяваш , ама Наско , дето е шеф нмого рядко се явява пред медиите , а ти непрекъснато !!! Само дето Стоичков те конкурира и то неуспешно !!! Гледай си Нило - то и топли таратора !!!