Last news in Fakti

18 Декември, 2020 16:15 1 616 0

Трима основни играчи напуснаха тим от елита

  • монтана-
  • напускане-
  • играчи-
  • демона-
  • балджийски-
  • илиев

Димитър Илиев, Борислав Балджийски, Николай Цветков-Демона и Ивелин Илиев се разделиха с Монтана

Трима основни играчи напуснаха тим от елита - 1
Снимка: БГНЕС

Монтана се раздели с четирима играчи, като трима от тях са бяха основни титуляри през есенния дял от шампионата. От клуба, заемащ 12-о място в класирането на efbet Лигата, обявиха, че по взаимно съгласие са разтрогнати договорите на Димитър Илиев, Борислав Балджийски, Николай Цветков-Демона и Ивелин Илиев.

„Те са дали много на отбора. Благодарим им за съвместната ни работа и им пожелаваме да са здрави и успех“, заяви президентът на Монтана Румен Панайотов.

Илиев, Балджийски и Цветков бяха почти неизменни титуляри през последните два сезона. Илиев пък бе привлечен през лятото от Кариана, но записа само четири мача като резерва.

В същото време договор с клуба за година и половина подписа защитникът на Кариана Стоян Предев. На тима се завърнаха Пиер Пиеров и Владислав Цеков, които играеха под наем в тима от Ерден.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА