Last news in Fakti

26 Декември, 2020 10:29 1 399 6

Юрген Клоп запя в емоционално ВИДЕО

  • юрген клоп-
  • ливърпул-
  • коледа-
  • футбол-
  • песен

В началото на клипа треньорът изпява част от известната коледна песен Last Christmas

Юрген Клоп запя в емоционално ВИДЕО - 1
Снимка: БГНЕС

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп запя в емоционално видео по случай Рождество Христово и наближаващия край на 2020 година, в която мърсисайдци стигнаха до чаканата от 30 години титла във Висшата лига. Германецът определи това свое постижение като най-голямото в живота му.

В началото на клипа треньорът изпява част от известната коледна песен Last Christmas, след което си спомня времената, в които празнува най-светлия християнски празник в Германия, заедно със своето семейство.

„Традициите в Германия и Англия малко се различават. При нас Бъдни вечер отново е на 24 декември и тогава малчуганите получават подаръците си. В моето семейство имаше традиция всеки от нас да пее и да свири на музикален инструмент. Сестрите ми можеха да свирят на акордеон и флейта, докато аз свирих на ксилофон, а по-късно и на пиано“, споделя Клоп.

„2020 беше специална година в най-доброто и в най-лошото значение. Започна много добре, момчетата летяха. Тогава се появи COVID-19, който на практика спря всичко. Всички преминахме през това. Отново можехме да играем футбол, което беше страхотно и най-сетне спечелихме Висшата лига. Със сигурност това беше най-големият ден в живота ми“, добави специалистът.

„Дори в една много предизвикателна година се надявам да се насладите на Коледа в пълна степен. Надявам се да ви харесат подаръците. Запомнете: основното не е това, което сте получили, а от кого сте го получили и какво означава този подарък. Инвестирайте любовта в подаръци. Весела Коледа!“, завърши германецът.


Поставете оценка:
Оценка 4.4 от 5 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Вярно

    0 0 Отговор
    ще е Ласт.
  • 3 Bravo

    2 0 Отговор
    Един Голям Човек е този
  • 4 Бонговец

    2 1 Отговор
    Браво Клоппо! Ти си най/ добрият!

    Коментиран от #5

  • 5 Силен Взрив

    2 0 Отговор

    До коментар #4 от "Бонговец":

    Този Човек с един замах заличи Огромната Омраза на Британците към Германия ,което никой политик ,нито дори Папата не успяха да направят. Благодаря Ви Хер Клоп! Вие сте Светлината
  • 6 LIVERPOOL CHAMPION 🏆 20 21!

    2 0 Отговор
    Едно голямо БРАВО за най големия отбор и
    Най великия треньор ! FOREVER !!!